2017-09-27

Top5Wednesday – blogger/vlogger ajánlásával


A Top5Szerdára Rétánál (Habár, a könyves kocsma) bukkantam rá. Ez egy hetente jelentkező rovat, amiben egy GoodReads-es csoportban megtalálható témákban fogok bemutatni könyveket. A csoportot meg is tudjátok nézni ITT, és ha kedvetek támad, akár csatlakozhattok is.
A mai téma a legszuperebb, mert olyan könyveket kell bemutatni, amit egy vlogger vagy blogger által ismertünk meg és olvastunk el. Nekem rengeteg ilyen könyv van a váró – vagy kívánságlistámon, viszont olyan nem sok, amit el is olvastam. Általában csak felpakolom őket a polcokra, aztán egyszer eljutok addig, hogy el is olvassam. Szóval most igen egyszerű a dolgom, mert kevés könyvből kell kiválasztani 5 darabot.

Barczikay Lilla: Anyám teremtményei

Beánál, a Könyvvilág blogon találtam rá erre a könyvre, mert éppen akkor magyar írókat és műveiket mutatott be, és nagyon megfogott a róla készült véleménye, ami ITT olvasható. Kíváncsi voltam, hogy valóban olyan nagyon szuper fantasy, mint, ahogy az egyik kedvenc bloggerem ír róla. Aztán mikor elolvastam nyugtáztam, hogy igen, ez tényleg egy nagyon király kis könyv. Bővebben ITT olvashatjátok az én véleményem.

Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája

Emlékszem még a csapból is ez a könyv folyt és én már akkor éreztem, hogy nekem ez kell! Nem szoktam olyan könyvekről véleményt olvasni, amit szerertnék elolvasni, viszont ennél nem tudtam ellenállni. Vagyis igazából csak kettő blogger értékelését olvastam el, mert őket követem nyomon, így nagyon örültem neki, hogy nekik nagyon tetszett. Az egyik blogger pedig Babó Buca, a Könyvfikusz – Egy lány blogja írója, akinek a véleményét ITT olvashatjátok. A másik pedig Noémi, az Egyszer volt... blog bloggerinája, akinek az írását ITT elolvashatjátok. Ha pedig az én véleményemre is kíváncsiak vagytok, azt ITT megtekinthetitek.

Rona Fire: Switch

Mikor elkezdtem ismerkedni az erotikus könyvekkel, akkor ez fel is felkeltette az érdeklődésem. Viszont nagyon féltem tőle, mert a Szürke 50 árnyalata nem jött be, körülbelül 20 oldalt olvastam el belőle és valahogy ezt a könyvet is hasonlónak gondoltam. Aztán jött Gorkie és meggyőzött az ellenkezőjétől. Utána pedig kicsit bátrabban láttam neki az olvasásának. Gorkie véleményét ITT olvashatjátok, az enyémet pedig ITT.

Jessie Ann Foley: Egyszerű dal

Mivel követem a Blogturné Klub nyereményjátékait így erre a könyvre is ott akadtam rá. Szinte az összes résztvevő blogger véleménye egyre jobban azt az érzetet keltette benne, hogy ez a könyv engem akar és nekem szól. Aztán nem sokkal a könyvtárba meg is érkezett belőle egy példányt, és pedig mint az őrült szaladtam is kivenni. Szerencsére nem csalódtam benne, és azt kaptam, amit a bloggerek értékelései után vártam. ITT el is olvashatjátok, hogy miért imádom annyira ezt a könyvet.

Varga Bálint: Váltságdíj nélkül

A könyvtárban folyamatosan kerülgettem a könyvet, mindig megnéztem bent van e még, vagy kivitték, de mindig bent volt… gondoltam rám vár, viszont sosem vittem magammal. Aztán megláttam az egyik kedvenc bloggerem véleményét a könyvről, és gondoltam elolvasom, mert tudom, hogy nem szokott spoileresen írni, viszont a véleményét mindig kifejti úgy adja át, hogy el tudom dönteni, hogy nekem tetszene vagy sem. Ő pedig AniTiger lenne és ismét nem csalódtam az ajánlásában, mert nekem is nagyon bejött a könyv. AniTiger beszámolója ITT elérhető, az enyém pedig ITT.

Remélem ezzel az ajánlóval most én is tudtam olyan könyvet mondani, amiről azt mondjátok, hogy érdemes elolvasni. Ha pedig mégsem, akkor…

… nézzetek be a többi Top5Szerdázó blogger ajánlójába:
Arwen Dóri Deszy Gorkie Helie Hikari Judy Luthien Lovemagic Noémi Réta Vicky Wandamaci.


A képek a moly.hu oldalról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése