2017-09-16

#ISATRAT avagy szívok az olvasási maratonokkal kihívás


Mostanában rá vagyok kattanva a read-a-thon - okra és a reading challange - re. Nemrég pedig véget ért a #TheReadingQuest azóta pedig csak vagyok. Réta viszont mutatott egy újabb kihívást/olvasási maratont. Samantha a kihívás kitalálója azért hozta létre, mert mindig elbukja az ilyenfajta olvasási maratonokat. Így készített egy olyat, amit tutira képes megcsinálni. A videját, amiben bővebben kifejti ITT tudjátok megnézni. Nekem azért tetszett meg, mert én is sokszor elbukom ezeket a fajta játékokat. Lásd: II. Nagy Nyári Read-a-thon, #TheReadingQuest és molyon még sok hasonlót talál az ember, amiket ugyancsak nem tudok vagy egyszerűen elfelejtek teljesíteni. Ez pedig olyannak tűnik, amiben végre nekem is sikerélményem lehet!

A kihívásról:
Szeptermber 18-22 között zajlik le a maraton. Egy nagyon laza és könnyed dolognak tűnik, mivel nem sok megkötést mondott el Sam. Ez azt jelenti, hogy nem kötelező jelentkezni, tbr listát írni, sőt nincs oldalszám megkötés sincs. Egyedül 5 pontot adott meg, ami alapján lehet olvasni. Arra viszont nem tért ki, hogy ez az 5 pont 5 különböző könyvre van, vagy 1 könyvvel ki lehet lőni több pontot is. Szóval Rétával arra jutottunk, hogy több pontot is ki lehet váltani egy könyvvel.

Feladatok:
1. Olvasd el a legrövidebb könyvet a polcodon.
2. Olvass el 10 oldalt naponta.
3. Olvass el egy képregényt.
4. Fejezz be egy könyvet.
5. Olvass 20 percet naponta.

TBR listám a kihíváshoz:
1. Olvasd el a legrövidebb könyvet a polcodon. - Miklya Luzsányi Mónika: Zoknimanó és a sulicsoda.
3. Olvass el egy képregényt. - Bryan Lee O'Malley: Scott Pilgrim kivételes átlagélete.
4. Fejezz be egy könyvet. - Sienna Cole - Laura Porter: Száz évvel utánad.

Akinek van kedve csatlakozzon, hiszen ez nem egy olyan véres és nehéz kihívás, mint az eddigiek. Aki rendelkezik Twitterrel Samnél is jelentkezhet. Szóval hajrá! Ha úgy döntötök, hogy Rétával, ArwennelAbstactelffel és velem tartotok, akkor kommentben megírhatjátok, hogy a pontokhoz milyen könyveket fogtok olvasni.

A fejlécképet Réta készítette, a könyvről készült képek saját munka.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése