2017-09-08

Molyok&Bloggerek: Julia Lewis Thomson: Többek szerint – vendégírás (Többek 2.)


Nemsokára megjelenik Julia Lewis Thomson nagysikerű Többek sorozatának második kötete az Álomgyár Kiadó jóvoltából. Négy blogger és négy moly vállalkozott arra, hogy a Többek által nőcsábász Maximjának titkokban bővelkedő történetét véleményezze. Érdemes követni a Molyok&Bloggerek értékeléssorozat állomásait, mert a különböző értékelések és érdekességek mellett még nyerhettek is két példányt a könyvből.

Ma pedig ennek alkalmából egy vendégírást olvashattok egy molytól, aki szintén volt olyan szerencsés, hogy elolvashatta a Többek szerintet megjelenés előtt. Ez a molyocska pedig @ZCsilla! Fogadjátok szeretettel az ő írását!

Fülszöveg:
Te melyiket választanád: a bosszút vagy a szerelmet?
Többek szerint felelőtlen nőcsábász vagyok, aki magasról tesz az érzelmekre, és képtelen kötődni egy másik emberi lényhez. Ilyennek lát mindenki, mert az életstílusommal ezt hitetem el velük. Bulik, nők, zene… ez határozta meg az életemet egészen addig, amíg nem találkoztam Nastyával.
Igazi rockernek tartom magam. Olyan helyről jöttem, ahol a bűn a mindennapok része. Hiába szántak nekem különb életet, talán soha nem tudok kilépni a múltam árnyékából. Különösen úgy, hogy az orosz maffia látóterébe kerültem.
Zsák a foltját, szokták mondani, és az enyém egyértelműen Nastya, aki a legnagyobb természetességgel táraz, céloz és lő. Ráadásul úgy hajt át motorral a piroson, mint a rosszfiúk a csajokon.
Julia Lewis Thomson új, akciókban és meglepő fordulatokban bővelkedő történetben leplezi le a nagy sikerű Többek által című regényben megismert Maxim sötét titkait. Vajon beszippantja-e az a világ, amitől a családja egész életében óvta? Vagy elég ereje lesz ahhoz, hogy ellenálljon a csábításnak?

Könyvinformációk:
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 272 oldal
ISBN: 9786155692536
Sorozat: Többek
Függővég: nem
Megjelenés időpontja: 2017. szeptember 28.
ITT előrendelhető

Csilla véleménye:
♥♥♥♥
Hmmm, ez nagyon finom volt, már ha mondhatunk ilyet egy könyvre. Faltam a sorokat!
Egy igazi kuriózum volt számomra a Többek szerint. Úgy éreztem magam, mint egy gourmet, akinek az étvágyát megfelelően kielégítették.

A hozzávalók pont a megfelelő mennyiségben lettek adagolva.
Egy izgalmas történet az alapja, melyet az írónő az alábbiakkal fűszerezett: kaland, érzelem, humor, fantasztikus szócsaták, szerethető karakterek, szenvedély és egy cseppnyi erotika forrón tálalva. ;) Mellé pedig kaptam egy igazi orosz vodkát! J Bár nem szoktam alkoholt inni, de ha mégis, akkor az vodka!

Fiatalos, lendületes, pörgős, szókimondó, de nem alapári. Szeretek úgy olvasni, hogy közben fülig ér a szám a jobbnál jobb beszólogatós párbeszédektől, és ebben a könyvben ez megvolt! És ami a legjobb benne, hogy az alap történet is kiváló! Van mondanivalója a könyvnek!

Volt, hogy hangosan nevettem, volt, hogy elérzékenyültem és könny szökött a szemembe, volt, hogy szidtam a szereplőket és azt éreztem, hogy legszívesebben belebújnék a könyvbe és jól „helyreraknám” őket egy acélbetétes bakancs segítségével mialatt egy rock számot üvöltök. ;)

Az írónő első könyvét is nagyon szerettem, de a Többek szerint stílusa közelebb áll hozzám. És nem, nem a cseppnyi erotika miatt, hanem a pozitívabb hangulata miatt. Imádtam!

Elsőre nem tetszett a könyv terjedelme. Túl rövid. Aztán rájöttem valamire. Lehet, hogy rövid, DE!!! Nincs benne semmi felesleges rész. Nem ír oldalakat a semmiről az írónő. Lehet, hogy ez a 265 oldal több cselekményt tartalmaz, mint egy 600 oldalas könyv, ami teli van unalmas, felesleges részekkel.
 
Csilla készítette
Tudom, hogy mindenki Maximért lesz oda, és ez nekem kapóra is jön, mert én nem kérek belőle. Imádom Őt is, de nekem másik férfi kell!
Ó, Borisz! Nehogy azt hidd, hogy szeretlek, mert nem! De akkor miért is kellesz nekem? Tudja a fene! Van benned valami. Valami olyan, ami elhomályosítja azokat a tetteket, amikért utálni kellene Téged. Tudom, érzem, hogy nem vagy Te rossz ember. Engedd, hogy megismerjelek! Ha kell a számom, írj rám! ;) Kedves Írónő, légy oly kedves, és mutasd be nekünk Őt is!

Jó érzés volt ezt a könyvet olvasni. J
Köszönöm az élményt, várom a folytatást! Most mennem kell, vár Borisz egy vodka társaságában! ;)

Játék:
Többek szerint című könyvből két példányt sorsolunk ki 2017. október 1-jén azon játékosok között, akik az összes értékelésben megtalálják az elrejtett szavakat, és ezeket a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírják. A Rafflecopter dobozba előbb be kell jelentkezni vagy Facebook azonosítóval, vagy egy olyan e-mail címmel, amire később ki tudjuk küldeni az értesítőt.
Figyelem! A nyereményt kizárólag magyarországi címre áll módunkban postázni! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az értesítő e-mailre.

Többi értékelés:
Szeptember 1. – Anya olvas blog
Szeptember 8. – ZCsilla (vendégértékelés az Anya olvas blogon)
Szeptember 15. – Pandalány olvas blog
Szeptember 18. – gregsys (vendégértékelés az Anya olvas blogon)
Szeptember 22. – EditVagyok (vendégértékelés a Pandalány olvasblogon)
Szeptember 25. – Olvasó körút blog
Szeptember. 27. – agi89 (vendégértékelés az Olvasó körút blogon)

aRafflecoptergiveaway

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése