2017-09-15

Social Media Book Tag


Gorkie, az Olvasó Körút bloggerinája kihívott erre a jó kis tagra, amiben a szociális média kap főszerepet. Gorkie válaszait ITT olvashatjátok el. Az enyémet pedig lentebb.

TWITTER
Egy könyv, amit imádtál
Sok ilyen könyv van, amire azt mondom, hogy imádom. Aztán eltelik egy kis idő és lehet nem is emlékszem, hogy miről szól. Ez alól csak egy pár könyv kivétel. Az egyik ilyen Jennifer Niven Veled minden hely ragyogó könyv (értékelés: ITT).

FACEBOOK
Egy könyv, ami nem érdemli meg a nagy hype-ot, ami körül veszi
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek. Nem szeretném kifejteni, egyszer elég volt. ITT olvasható.

TUMBLR
Egy könyv, amit azelőtt olvastál, hogy népszerűvé vált
Julia Lewis Thomson: Többek által (értékelés: ITT) és Hajdú -Antal Zsuzsanna: Léggömbök (értékelés: ITT). A két könyvet majdnem egymás után olvastam, és akkor még egyik sem volt annyira felkapott könyv, mint mostanában. Örültem neki, mikor olyan visszajelzéseket kaptam a bejegyzések megjelenésekkor, hogy annyira tetszett nekik, hogy be is szerezték a könyvet.

MY-SPACE
Egy könyv, amit nem tervezel elolvasni
A LOL-könyvek. Úgy érzem, hogy azok nem nekem íródtak. Aztán lehet, hogy a Toplistás szerelemmel (moly) rossz könyvet fogtam ki, azért alakult ki ez az unszimpátia. Viszont ha úgy gondoljátok, hogyha lenne olyan LOL kötet, amit szeretnék, de tartsátok magatok! Ja és a vizes borítójú könyveket is kerülöm, így azokból is nagyon nagy indok kell, hogy elolvassak akár egyet is.

YOUTUBE
Egy könyv, amit szeretnél filmként/TV show-ként látni
Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája (értékelés: ITT) vagy Naomi Novik: Rengeteg (értékelés: ITT). Mind a kettő könyv hemzseg az olyan jelenetektől, amik vászonra kívánkoznak. Biztos, hogy első lennék, aki megveszi a jegyet, ha bármelyik a mozikba kerülne.

INSTAGRAM
Egy könyv, amit a gyönyörű borítója miatt olvastál
Az összes olvasott könyvem ilyen. Aki követi a blogot már kívülről fújja, hogy sosem olvasok fülszöveget és egy könyvet a borítója alapján ítélek meg. Ez van, bocsi!

GOODREADS
Egy könyv, amit mindenkinek ajánlasz

Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna (moly). Van benne romantika, fantasy elemek és humor is. Szerintem sokan szeretnék.

SKYPE
Egy könyv olyan karakterekkel, akikkel beszélni szeretnél ahelyett, hogy mindig csak olvasnál róluk
Rövidített lista: Daenerys Targaryen (George R. R. Martin: Tűz és Jég dala sorozat), Gok (Gabriella Eld: Ikercsavar Krónikák – értékelések: ITT), Rédey Dorka (Hajdú – Antal Zsuszanna: Léggömbök – értékelés: ITT), Maxim (Julia Lewis Thomson: Többek szerint – értékelés: ITT).

WE HEART IT
Egy könyv, ami érzelmi jelentőséggel bír nálad

Jessica Park: Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig (moly). Ha valaki ezt a könyvet olvassa a Molyon, mindig mosolygok egyet, mert az illető még nem tudta, hogy mi vár rá, én pedig már igen, és imádom!

Kihívottjaim:
- Biry (Biry gondolatai),

A képek a moly.hu oldalról származnak.

7 megjegyzés:

  1. <3 Hozom majd! <3 Köszi, hogy gondoltál rám <3

    VálaszTörlés
  2. Tök jó fejlécképet találtál! :D

    VálaszTörlés
  3. Gok-kal én is szívesen beszélgetnék, egy Gok-Rio szócsatát szeretnék élőben végignézni ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. wow! Jól belelendültél itt tegnap :D szívesen a kihívást, várom válaszaid ^^ <3 a fejléckép kb 3. volt, amit kidobott a Google és megtetszett, viszont örülök neki, hogy Neked is tetszik :) egy Gok-Rio szócsata tényleg jó lehet élőben xD én tuti pisilésig röhögném magam xD

      Törlés
  4. Szia! Ha ajánlhatok neked egy LOL könyvet, akkor az mindenképpen Jandy Nelson: Az ég a földig ér c. könyve lenne. Gyönyörű borító, szívszorító téma. Szerintem tetszene. Ha elolvasod, mindenképp írj róla értékelést. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm a tippet! A könyvtárban meg is van a könyv, mert mindig szemezek vele meg a Cinder és Ellával. Csak hát a kezdeti kudarc után nem merek sose kivenni egyik könyvet sem. De bátor leszek és el fogom olvasni :)

      Törlés
    2. Nekem a Cinder és Ella annyira nem jött be, néhányhoz én se érzem az erőt. :D

      Törlés