2017-07-31

Fénypont-mélypont – július


Ebben az állandó rovatban a hónapban olvasott legjobb és legrosszabb könyvekről olvashattok egy kis összegzést.

Fénypontom:
Szerintem:
Meghan March: Vágy és hatalom
Egy igazi erotikus könyv, amiben nincs semmi felesleges hülyeség. Pont erre volt szükségem, és pont azt kaptam, amire vágytam. Imádtam, hogy sodort magával a történet, és kváncsi voltam, hogy mibe keverednek újra a főszereplők. Amit negatívumként tudok említeni az a vége! Hogy lehet egy könyvnek egy ilyen véget adni? Reménykedem benne, hogy minél előbb olvashatom a folytatását. Bővebben ITT olvashatjátok a véleményem.

Mélypontom:
Szerintem:
Cinda Williams Chima: Lángvető
Alapjaiban véve nem lett volna a könyvvel gond, ha nem lett volna ennyire lassú. Szeretem azokat a könyveket, amikben minden apró részlet le van írva, de valahogy ebben a könyvben kiakasztott. Ennek talán az lehetett az oka, hogy egészen mást vártam az egész történettől, mint amit kaptam. Bővebben ITT olvashatjátok a véleményem.


A képek a moly.hu oldalról származnak.

8 megjegyzés:

  1. Mélypont: Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem
    Fénypont: Halhatatlanok antológia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A LOL-könyvek nekem sem fekszenek :D A Halhatatlanok antológiára én is kíváncsi vagyok :) Így pedig még jobban, hogy neked bejött ^^

      Törlés
    2. nem tudom mi van, mert például a Rocksztárt kaptam karácsonyra kifejezetten tetszett, úgy tűnik nem következetes az ízlésem :/

      Talán egy max kettő novalla volt benne, ami annyira nem jött át, de most egyikre se mondanám, hogy nem tetszett, az Ajtók és átjárók is bejött, de ebben talán még jobban össze vannak válogatva az írások :)

      Törlés
    3. Én eddig a Toplistás szerelmet olvastam, de nem aratott nagy sikert :/ ha egyszer nagyon nem találok olvasnivalót, akkor talán előveszem valamelyik LOL-könyvet.

      Az Ajtók és átjárókat sem olvastam, bár azt is szeretném :D hát igen, sok olyan könyv van még, amit el szeretnék olvasni :D

      Törlés
    4. nehéz a moly élete :D mindig csak jönnek és jönnek az új könyvek :D

      Törlés
  2. LOL könyvek közül érdemes elolvasni a Cinder és Ella című könyvet. Nekem az volt az egyetlen LOL-os könyv amit még imádtam is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt már sokan ajánlották, de én félek az ilyen agyon hypolt, agyon imádott könyvektől :/ de egyszer kemény leszek, és ráveszem magam :D

      Törlés
  3. Sajnos a Cinder és Ella sokak szerint ahogy szerintem is nagyon alul értékelt könyv pedig mély tartalmat csempészett bele az író. Nagyon komoly társadalmi témát dolgoz fel. Ezért is nagyon szerettem. Remélem ha egyszer elolvasod neked is annyira fog tetszeni mint nekem.

    VálaszTörlés