2017-07-06

Summer Forever Projekt – Asszociációs kihívás #5


Folytatódik a Miss Readers blog írója FairyDust által kreált nagyon szuper kis kihívás, az asszociációs kihívás. Aki nem tudná, hogy mi ez, annak elárulom, hogy minden hónapban megad FairyDust 5 gif-et, ehhez pedig rendelni kell egy könyvet vagy szereplőt, vagy bármit, ami eszünkbe jut a gif-ektők. Akinek van kedve csatlakozzon nyugodtan, jó kis móka!
Most pedig a nyár, vagyis a Summer Forever Projekt jegyében alkotta meg, szóval jöjjenek azok az izzasztó képek.

Sokat gondolkoztam, hogy mit is tudnák ehhez párosítani, de nem nagyon jutott eszembe semmi. Szóval ezt most szerintem passzolom.

Jajjj szegény cicó! Engem is érnek ilyen hideg zuhanyok olvasás közben, mint mikor valami nem úgy alakul, ahogy azt vártam. Sok ilyen fordulat volt TimárKrisztina: A látszat mesterei, George R. R. Martin: Trónok harca illetve Jennifer Niven: Veled minden ragyogó című könyvekben. De mivel az első könyvet kell említeni, ami eszembe jutott, így maradok A látszat mestereinél.

Úristen, már a gif miatt is rosszul leszek, annyira érzem a forróságot. Kicsit vicces, de a forróságról az erotikus könyvek jutnak eszembe. Az erotikus könyvekről pedig Kylie Scott: Lick – Taktus könyve.


Nekem erről a gif-ről a tökéletes nyári olvasmány jut eszembe. Ez számomra Leiner Laura: Bábel című könyve. Viszont nemrég összeszedtem még 5 nyári könyvet, amik tökéletesen passzolnak az évszakhoz. ITT tudjátok elolvasni a bejegyzést.

Ez tipikusan az a helyzet, mikor egy olyan könyvnek ugrok neki, amitől sokat várok, aztán nagy égés a vége. Sok ilyen könyv van, de talán, ami a legnagyobb csalódás volt az Gerencsér János: Kósza utak legendája könyv.

Többi elvetemült projekt bloggertárs:

@Virág_Blogger @Sol @BarbyMalik0112 @neverhood @csokitorta @NagyDorka @Ashley_Redwood @sateenkaarigirl @perpetua @Gothic01 @AliceBertrand @M_Annie_99 @Vicky3 @VNoémi @FairyDust @molly_ @Mira_Könyvespolca_blog @_RókaLány @AniTiger @Niitaa @pveronika @Valentine_Wiggin @Judy22 @Beatrice8

A képek a moly.hu illetve a Miss Readersblogról származnak.

1 megjegyzés:

  1. a naposról nekem is az erotikus könyvek jutottak eszembe :D :D
    én az utolsót passzoltam :D arról csak Stewie jutott eszembe :D

    VálaszTörlés