2017-07-23

Summer days book tag


Halló emberek!
Mára egy újabb nyári taget hoztam, mert nem tudom megunni őket. Azt pedig csak remélni tudom, hogy Ti sem. Szóval ezt a taget Sol és Levandra (Könyvvadászok) készítették, engem pedig 3 moly is kihívott, hogy töltsem ki. Szóval nincs visszaút, most már kénytelen vagyok én is megcsinálni. Köszönöm a kihívást, Réta (HaBár, a könyves kocsma), Ancse, Jolcsi.

1. Nyáron mindenkinek kicsivel több szabad ideje van, ezért az új könyvek mellett előkerülnek már a régen olvasott regények is, egy kis nosztalgia erejéig. Te melyik könyvet olvastad a legtöbbször?
Nekem nyáron egy kicsit kevesebb az időm, mert olyankor kettő gyereket kell szórakoztatnom év közben pedig egyet. Viszont a kérdésre a válasz: eddig Leiner Laura: Bábel (értékelés: ITT) című könyvét olvastam el a legtöbbször, összesen 3x.

2. Ha nyár, akkor kötelező olvasmány, vagy tipikus nyári olvasmányok? Ha már nem jársz iskolában, akkor értelmezd úgy a választ, amikor még iskolába jártál!
Mivel én majdnem minden könyvet elolvastam, ami kötelező volt, így nekem a nyár a kötelező olvasmányoké volt és néha tudtam csak becsempészni csak egy-egy egyéb olvasmányt.

3. Szerinted tipikusan nyári olvasmány:
Ezt már több bejegyzésben összeszedtem. Az egyik a Bábel, amiről ITT olvashattok értékelést. Többi nyári ajánlatomat pedig ITT olvashatjátok.

4. Ha nyár, akkor szerelem! Kedvenc könyves párosod?
Nagyon sok kedvenc könyves párosom van, de akiket ki kell emelnem az összes közül, az Julie Seagle és Matty Watkins (Falt-out Love sorozat), illetve Lake Cohen és Will Cooper (Slammed sorozat).

5. Olvasmányaid alapján, te hova utaznál el legszívesebben nyaralni?
Mintha már erre a kérdésre válaszoltam volna egy másik tagben. Akkor azt hiszem Angliát… Nagy Britanniát írtam és ez még most sem változott.

6. Ez lehűt! Mondj egy borzongató könyvet, amit szerettél!
Oh…akárkinél olvastam ezt a kérdést, mindig borzasztónak olvastam a borzongatót és ez csak most tudatosult bennem, hogy eddig csúnyán félreolvastam. Szóval most nem a borzasztó könyvek jönnek, hanem a borzongatóak, amiket szerettem. Ezek pedig: Dohoczki Máté: Tiszta kézzel (értékelés: ITT), Gabriella Eld: Emlékek Jordan számára (értékelés: ITT), Dirk Kurbjuweit: Félelem (értékelés: ITT).

7. Ez felpezsdít! Mondj egy érzelmektől túlfűtött, forró szerelmi történetet, amit olvastál!
Még friss élmény Meghan March: Vágy és hatalom (értékelés: ITT), illetve még ide sorolnám az összes rubin pöttyös könyvet, amit a Könyvmolyképző ad ki.

8. Idén nyáron melyik könyvet viszed magaddal a nyaralásodra?


Már meg volt a nyaralás egy hónappal ezelőtt és Lev Grossman: A varázslók (értékelés: ITT) című könyvet vittem magammal.


***
Nem volt egy hosszú kérdéssor, így gyorsan végeztem is vele. Lenne pár kihívottam is, és remélem, hogy még nem töltötték ki. Ha igen, akkor bocsi, figyelmetlen voltam.
A szerencsés kihívottak pedig:
@Bibi_3 (Bibibuchlove blog vagy vlog),
@Riszperidon (moly),

A képek a moly.huPinterest táblámról és Instagram oldalamról származnak .


2 megjegyzés:

  1. Valahogy éreztem, hogy a Bábelt beleteszed :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyire kiszámítható vagyok? :D egyébként még nem olvastam annál a könyvnél nyáribbat, szóval, amíg nem találok, addig azt fogom mondani minden ilyen kérdésnek :D

      Törlés