2017-06-05

Könyvheti nyereményjáték eredményhirdetés!


Sziasztok!
Véget ért egy újabb nyereményjáték, amire ismét sokan jelentkeztetek, szám szerint 108-as, aminek iszonyatosan örülök! Már vasárnap délután meg voltak a győztesek, viszont most jutottam el oda, hogy ki is tudom hirdetni. Szóval a szerencsések:

·        Johnny Joe -> Barczikay Lilla: Anyám teremtményei
·        Varjasi Orsolya -> B. A. Paris: Zárt ajtók mögött

Gratulálok Nektek, hamarosan felveszem veletek a kapcsolatot! Most pedig jöjjenek a válaszaitok, amiket ismét átböngésztem hisz azért teszem fel őket, mert valóban érdekelnek és reagálok is rájuk.

1. feladat: Volt olyan könyv, ami hatással volt az életedre? Ha igen, mivel és hogyan?
Nagyon sokan írtátok, hogy még nem találtatok ilyen könyvet, ami mély benyomást hagyott volna bennetek. Ez kicsit meglepett, mert én az hittem mindenkinek van egy ilyen könyve és hozzá egy történet. Aki viszont írt ilyet, azok főleg olyan zaklatásos, depressziós vagy valamilyen sötét témájú könyvet mondott. Ebből nekem az jött le, hogy sokan épp az ilyen történetek miatt értékelik át az életüket. Nekem is van ilyen könyv, mégpedig Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó. Én elég magamba fordulós tini voltam, így én magamat láttam meg Finchben, bár nem lett olyan tragikus végem, mivel én egy olyan szerelemmel találkoztam, ami a magasba röpített, nem pedig még jobban lenyomott.

2. feladat: Melyik az a könyv, ami igazi könyvmollyá tett?
Erre a kérdésre nagyon sokféle válasz érkezett és a könyvekből nagyjából be is lehetett  lőni, hogy milyen korosztályból valóak vagytok. Nem lepődtem meg rajta, hogy a legtöbben a Harry Pottert írtatok, ám szép számmal kerültek fel a különböző Agatha Christie, Darren Shan és Leiner Laura regények is.

3. feladat: Melyik könyvheti megjelenést várod a legjobban?
A legtöbben Könyvmolyképzős könyveket választottatok, abból is főleg Böszörményi Gyula könyveit. Nekem még nem volt egyikhez sem szerencsém, de egyszer rá kell szánnom magam, bár kicsit félek tőle. Amit még a legjobban vártok az Elle Kennedy Off-Campus második része, amit én is nagyon várok, attól függetlenül, hogy nem olvastam az első részt. Voltak a listán olyan könyvek is, amikről nem tudtam, hogy meg fog jelenni, így mikor utánanéztem, örömmel vettem észre, hogy pont olyanok, amik nekem is felkeltették az érdeklődésem. Ilyen volt például: Angie Thomas: A gyűlölet, amit adtál, Anna Banks: Nemezis, Gaura Ágnes: Túlontúl.

4. feladat: Melyik könyvet szeretnéd megnyerni?
Bevallom őszintén, az elején nagyon megijedtem, mert csak a Zárt ajtók mögött című könyvet írtátok be. Majd később szerencsére megjelentek a többiek is, így kicsit megnyugodtam, hogy így mind a három könyv, olyan emberhez kerül majd, aki tényleg azt jelölte meg. Nekem a Félelem könyv a legnagyobb kedvencem, és kicsit szomorú is voltam, hogy azt elég kevesen választottátok.

5. feladat: Kommentek
93 személy írt kommentet, a legtöbben a nyereményjáték bejegyzés alá. Viszont nagyon - nagyon örültem azoknak a hozzászólásoknak, amik a többi bejegyzés alá érkeztek, mert ebből láttam, hogy páran körbenéztetek a blogon.

6. feladat: Facebook látogatások, feliratkozások
Ismét nem tettem kötelezővé, és nem is fogom, mert ha valaki követni szeretne, az azért tegye meg, mert valóban tetszik neki, amit csinálok/csinálunk. Most is nagyon sokan feliratkoztatok, amit nem tudok eléggé megköszönni, illetve még többen lájkoltátok a Facebook oldalt. Nagyon - nagyon köszönöm ezt Nektek!


Aki most nem nyert, ne csalódjon, mert lesz még nyereményjáték, amin ismét ki tudjátok magatokat próbálni.
A képek saját készítésűek.

1 megjegyzés: