2017-06-21

Top5Wednesday – imádott főgonoszok


 A Top5Szerdára Réta blogján, Habár könyves kocsmán bukkantam rá. Ez egy hetente jelentkező rovat, amiben egy Goodreads-es csoportban megtalálható témákban fogok bemutatni könyveket. A csoportot meg is tudjátok nézni ITT, és ha kedvetek támad, akár csatlakozhattok is.
A mai téma olyan gonosz főszereplők bemutatása, akiket annak ellenére imádtam, hogy az eredeti funkciójuk az, hogy utáljam őket.

Ragona
 Még friss az élmény, talán azért került be a válogatásba. Eredetileg ő a gonosz a történetben, engem mégis az ő karaktere fogott meg a legjobban. Sokkal jobban érdekelt az ő sorsa és miértje, mint a többi karakteré.

Hogy én mennyire imádom Gokot! Ő irányítja a Poklot, szóval elvileg a velejéig romlottnak kéne lennie, azonban néha elég emberien tud viselkedni. Talán emiatt a kettősség…vagy inkább kiszámíthatatlanság miatt kedveltem meg annyira.

Ő a kedvenc főgonoszom! Ő az a fajta karakter, akit imádok utálni! Annyi galádság szorult belé, hogy azt a leggonoszabb ember is elirigyelhetné. Egyik gonosz varázslatot szórja a másik után és azok a varázslatok mindennél gonoszabbak.

Egy anya, aki képes bármire, hogy megvédje a maga és családja becsületét. Kell ennél több egy olyan világba, ahol csak azok maradnak életben, aki a legsunyibbak? Nem véletlenül nem tudja őt senkit sem sokáig kikezdeni és képes mindenkit megfélemlíteni.

 Anna egy szellem, akit erőszakkal öltek meg és emiatt egy kicsit elborult az agya, így szellemként visszajár. Elég brutálisan szokott végezni az áldozataival és már a megjelenése sem a legbarátságosabb. Mikor pedig kiderül róla az igazság, rögtön belopja magát az ember szívébe. Viszont nekem a vérszomjas Anna sokkal szimpatikusabb.

Ők lettek volna az imádott gonoszaim. Furcsa módon jobban meg szoktak az ő karakterük fogni, talán azért, mert érdekel, hogy miért lettek gonoszok. Nektek kik a kedvenc gonoszaitok?

További részvevők:
Arwen,
Berta,
Réta,
Wandamaci.
Képek a Pinterest táblámról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése