2020-02-24

Farsangi nyereményjáték | 2020


Sziasztok!
Még januárban szerettem volna nyereményjátékot hirdetni, de sajnos nem voltam túl jó állapotban ahhoz, hogy megvalósítsam. Viszont most bepótolom. Mivel itt a  van a farsangi időszak, így rá tudom fogni, hogy emiatt készült el a nyereményjáték.
A nyereményt ezúton szeretném megköszönni a Partvonal Könyvkiadónak, hogy támogatták a nyereményjátékot, hiszen nélkülük nem lephetném meg a nyertest
könyvvel. A véleményem >ITT< olvasható róla. A könyv mellé pedig egy szép üvegbögre és egy doboz tea is jár, mert egy jó kis futás után jól jön egy kellemes bögre tea.

A feladat:
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a nyereményjátékon, nincs más dolgotok, mint kitölteni a jól megszokott Rafflecopter dobozkát. Ebbe a Rafflecopter dobozba előbb be kell jelentkezni a Facebook profilotokkal vagy egy rendszeresen ellenőrzött e-mail címmel, hogy lássátok a feladatokat. A feladatok pedig, hogy válaszoljatok a Rafflecopterben található kérdésre, ami a következő:
Miért szeretnéd megnyerni a könyvet?
Kérlek Titeket, hogy rövid, tömör és maximum 3 mondatból álló választ adjatok.
Időpont:
A nyereményjáték 2020. február 24-én (hétfőn) indul és hét, azaz 7 napig tart. Eddig van időtök teljesíteni a feladatot. A nyereményjátékban csak azok a személyek vesznek részt, akik az ÖSSZES KÖTELEZŐ MEZŐT kitöltötték!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- a nyertesnek a Rafflecopter dobozban megadott e-mail címére küldök egy gratuláló levelet, illetve a nevét közzéteszem a Facebook oldalon, szóval érdemes figyelni az e-mail fiókokat;
- a nyertesnek 72 órája, azaz 3 napja van jelentkezni, utána új nyertest fogok sorsolni;
- külföldi személyek is játszhatnak, de CSAK magyarországi címre postázok!

Sok sikert mindenkinek!
A képek saját készítésűek.

a Rafflecopter giveaway

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése