2019-12-01

Viszlát november... Helló December! | 2019


Sziasztok!
Ember, ember, December… Bizony itt van az év utolsó hónapja! Ami azt jelenti, hogy itt az ideje számot adni a novemberről.

Novemberi összegzés:
Képzeljétek! Novemberben egyetlen egy helyen voltunk, ez pedig a nagyrédei búcsú volt. Szokásához híven az idő esett, így nem volt túl sok ember, aki kimerészkedett a búcsúba, de mivel mi megígértük a gyerekeknek, hogy megyünk, hát mit volt mit tenni, kimentünk. Egyedül a dodgembe ültek be, mert a sergők (miért nem ismeri ezt a szót a Word?) mint vizesek voltak, és nem kockáztattunk meg a fiúknak egy jó kis felfázást. A másik indok, ami miatt nem ültek bele másba, azok az árak. Hihetetlenül el vannak szállva, csak pislogtunk Férjjel, mikor észrevettük, hogy egy 5 perces dodgem menetért 1000 Ft-ot kellett kipengetnünk. Mindegy, túl vagyunk rajta, és legalább ezt leírhattam, hogy a búcsúba eljutottunk.

Novemberben meg vagyok elégedve a blogos dolgaimmal. Összesen 13 bejegyzés került megírásra, ami a korábbiakat tekintve jó teljesítmény. Lett 4 értékelés:
5 (majdnem) állandó rovat:
1 interjú:
1 blogszülinapi nyereményjáték, ami már lezárult:
végül pedig 1 új meglepetésdoboz beharangozó:


Beszerzések, ajándékok, recenziók:
Novemberben ismét nem vetettem el a sulykot könyvvásárlás terén, de úgy érzem, hogy most elég jókra sikerült szert tennem. Az igazat megvallva, összesen 1 darab könyvet vettem a hónapban, mikor a Könyvmolyképző Kiadó 51 %-os kedvezményt adott minden Colleen Hoover könyvre, mert le kellett mondania az írónőnek a dedikálást, egy nagyon sajnálatos dolog miatt. A Kiadó pedig jó fej volt, és ezzel a kedvezménnyel kárpótolta a rajongókat. A többi könyvet ajándékba kaptam, egyet pedig cseréltem egy nagyon rendes mollyal.

Hamarosan érkezem egy TBR-listával is, amiben összeszedem azokat a könyveket, amiket szeretnék decemberben elolvasni.
Nektek hogy telt a november?
A képek a moly.hu, és Pinterest oldalamról származnak, illetve saját készítésűek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése