2019-11-27

Booksy Box – meglepetésdoboz könyv – és nasiimádóknak

Sziasztok!
Nemrég kaptam a hírt, hogy a mai napon, új könyves meglepetésdoboz indult Magyarországon. Az új doboz a Booksy Box nevet kapta, ami elég találó egy könyves témájú meglepetésdoboznak. Ha még nem ismerős senkinek a név, ne ijedhetek meg, most kaptok egy kis bemutatkozás a Booksy Boxról.
Könyves előfizetéses doboz indult – tökéletes ajándék könyvmolyoknak és nassolóknak Legfőképp a könyvmolyok és a nassolni szeretők figyelmébe ajánljuk a Booksy Box néven elindult, az olvasást népszerűsítő új, magyar, havi rendszerességgel megjelenő dobozt. A koncepció egyszerű: a Booksy Box minden hónapban kiválaszt öt különleges, új megjelenésű könyvet. A vásárlók pedig hónapról hónapra eldönthetik, hogy ezek közül melyik könyv kerüljön az aktuális dobozukba. És mitől lesz az egész még jobb? Természetesen attól, hogy ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolnak a dobozba a havi könyv mellé. Így tényleg teljes lesz az olvasás élménye. Az „előfizetéses” szócskától nem kell megijedni, természetesen egyszeri doboz is rendelhető, és az előfizetések is bármely hónapban szüneteltethetők vagy lemondhatók, kötelezettségek nélkül. A Booksy Box különlegessége a már ismert meglepetésdobozokkal szemben, hogy nem „zsákbamacskát” árulnak, ugyanis a dobozba kerülő könyvet mindenki maga választhatja ki. Természetesen úgy is dönthetünk, hogy nem döntünk, és inkább meglepetés legyen, hogy mi kerül a dobozunkba. „Küldetésem egyszerű: minél több emberhez eljuttatni az olvasás örömét és segíteni felfedezni a legjobb új könyveket. Számomra nincs nagyobb öröm, mint egy új könyv felfedezése, amibe teljesen belemerülhetek – és ezt mindenkivel meg szeretném osztani. Minden hónapban öt különböző műfajú könyvet választok, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelőt.” – emelte ki Bathó Éva, a Booksy Box alapítója. Így a karácsony közeledtével érdemes megjegyezni, hogy a Booksy Box ajándékkártyákat is árul, mi ennél nem sok jobb ajándékot tudunk elképzelni olvasni szerető barátainknak.
A vásárlók nem csak 5 könyv közül választhatnak, ha dobozt rendelnek, hanem több kategória közül is, ami azt jelenti, hogy mindenki a pénztárcájához illőt tudja megrendelni. Nekem nagyon tetszik, hogy aki csak egyszeri dobozt szeretne rendelni, arra is van lehetősége, és nem kell előre x hónapra elköteleződni. De nem csak az árkategóriák mások, hanem a könyv mellé mellékelt dolgok is: lehetőség van egészséges – vagy nasis dobozt választani. Ami számomra csábítóbb, de gondolom ezzel nem lepek meg senkit, az a nasis verzió, mert imádom az édességet, főleg ha valami különlegesről van szó.
Ha felkeltette az érdeklődéseteket a Booksy Box és kínálata, akkor >EZEN< az oldalon tudtok rendelni tőlük. Ha csak nyomon szeretnétek követni a munkásságukat, akkor jelen vannak >FACEBOOKon<, illetve >INSTAGRAMon< is.
Bízom benne, hogy a Booksy Box ügyesen fogja csinálni és megmaradnak kis hazánkban, mert igény lenne rá, de sajnos ott van mindig valami de. Úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy
Sok sikert, Booksy Box! Hódítsd meg a magyar közönséget!
A képeket a Booksy Box bocsájtotta felhasználásra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése