2019-11-02

3. Blogszülinapi nyereményjáték! | 2019


Sziasztok!
2016 november 2-án nyitotta meg a kapuit az Anya olvas blog, immáron 3. éve. Nagy lelkesedéssel, sok tervezgetéssel, nulla hozzáértéssel vágtam bele a blogírásba, ami már az életem egyik részévé vált.

Nem gondoltam volna, hogy eddig eljutok, mivel általában mindent feladok, ha nem látom, hogy haladok előre. Ez igaz volt a blogra is, hiszen folyamatosan azt láttam, hogy azok a blogok, amik az enyémmel együtt nyíltak sokkal jobban mentek: több lájkoló, több támogató, nagyobb olvasóközönség. Aztán sikeresen túllendültem ezen, és már nem erőltettem a versengést. Hiszen a blogírás nem egy verseny számomra, csak egy hobbi, aminek a segítségével kikapcsolódom és megosztom olvasási élményem.
Nem fogok jönni itt a statisztikákkal, mert úgyis tudom, hogy mindenki rögtön a nyereményjátékra görget, ezt pedig senki nem fogja elolvasni. Úgyhogy a lényegre is térnék, ami miatt mindenki idekattintott. Vagyis, előbb szeretném elmondani, hogy köszönöm mindenkinek, aki olvas, kommentel, vagy valamilyen formában tudatja, hogy itt van velem.
Ennyi lett volna az ömlengős rész, jöjjön a nyereményjáték!

Ezúton is szeretném megköszönni a Menő Könyveknek, hogy támogatták a blogszülinapi nyereményjátékot, hiszen nélkülük nem lephetnék meg egy nyertest
Cath Crowley: Szavak kékben
könyvével. Azért erre a könyvre esett a választásom, mert szerintem egy remek olvasmány mind a tiniknek, mind az idősebb korosztály számára. A napokban pedig írtam is róla véleményt, >ITT< elolvashatjátok.

A feladat:
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a nyereményjátékon, nincs más dolgotok, mint kitölteni a jól megszokott Rafflecopter dobozkát. Ebbe a Rafflecopter dobozba előbb be kell jelentkezni a Facebook profilotokkal vagy egy rendszeresen ellenőrzött e-mail címmel, hogy lássátok a feladatokat. A feladatok pedig a következőek:
- lájkolni a Menő Könyvek Facebook oldalát ha már támogatták a nyereményjátékot.
- Válaszolni a Rafflecopterben található kérdésre;
- plusz pontért pedig lájkolhatjátok a blog Facebook oldalát.

Időpont:
A nyereményjáték 2019.11.02-án (szombaton) indul és hét, azaz 7 napig tart. Eddig van időtök teljesíteni a feladatokat. A nyereményjátékban csak azok a személyek vesznek részt, akik az ÖSSZES KÖTELEZŐ MEZŐT kitöltötték!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- a nyertes nevét közzéteszem a Facebook oldalon, szóval érdemes figyelni;
- a nyertesnek 72 órája, azaz 3 napja van jelentkezni, utána új nyertest fogok sorsolni;
- külföldi személyek is játszhatnak, de CSAK magyarországi címre postázok!
Sok sikert mindenkinek!

2 megjegyzés: