2019-12-16

Karácsonyi nyereményjáték – eredményhirdetés

Sziasztok!
Nemrég lezárult a legutóbbi nyereményjáték, erről szeretnék egy kicsit írni.

Először viszont szeretnék gratulálni a nyertesnek, aki:

Szívből gratulálok, kedves Gorkie! TE voltál azon játékosok között a szerencsés, aki megnyerte az Athenaeum Kiadó által szponzorált Ahern regényeket, melyek a következők: Cecelia Ahern: Üvöltés (véleményem), Cecelia Ahern: Utóirat: Még most is szeretlek!, illetve egy meglepetést, amit még nem árulok el, hogy micsoda, hiszen akkor már nem lesz meglepetés. A könyveket, amiket kisorsoltam, köszönöm szépen az Athenaeum Kiadónak! Hamarosan felveszem velem a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk az adatokat.
A játékra sok érdekes könyvcím gyűlt össze, így lesz miből csemegéznem az elkövetkezendő időszakra. A szemfülesek észrevették, hogy ugyanez a nyereményjáték fut a blog Facebook oldalán is, így ők mindkét helyen játszottak. Ezzel semmi gond nincs, ezzel növelték az esélyeiket a nyerésre. Azért szerveztem külön Facebookos és blogos játékot, mert nem mindenki rendelkezik Facebook-fiókkal, és szerettem volna megadni karácsony alkalmából azoknak is az esélyt a nyerésre, akiknek nincs Facebookjuk.
Viszont lenne egy nagyon fontos kérdésem hozzátok! A jövőben Facebookon vagy a blogon legyenek a nyereményjátékok? Jobban hajlok a blogra, hiszen ezt mindenki eléri, de szeretném, ha Ti is hallatnátok a hangotok ebben a témában.
Bízom benne, hogy a továbbiakban is velem tartotok, és tudok olyan könyveket ajánlani, amik a későbbiekben felkeltik az érdeklődéseteket!
Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok!


3 megjegyzés: