2018-03-12

IRL, avagy A való életben Book Tag


Sziasztok!
Ezennel megnyitom a Tavaszi Book Tag Hetet. Már ősszel is volt egy ilyen, de mostanában is összecsúsztak a könyves kihívások, ezért iktattam be egy újabbat. Kezdjük is el!
Arwen január elején kihívott erre az In real life (IRL) avagy A való életben könyves tagre. Nagyon érdekesek a kérdések, ezért neki is álltam kitölteni. Arwen válaszait ITT tudjátok elolvasni.

Kihívottjaim:

1, Aki kiáll a “kis srácért”

Winie Langton. Ott van neki kis srácként William, akiért folyamatosan ki kell állnia, és megmentenie a kis úri fenekét.

2. Aki romantikából analfabéta

Ronael, bár ő nem csupán romantikából, hanem úgy mindenféle érzelemből analfabéta. De azért a végre egészen belejön az érzésekbe, ez pedig egy jó pont számára.

3. Akihez tanácsért fordulnék

Woolf Langton jutott először eszembe. Az apa, aki mindig remek tanáccsal látja el a lányát. Még úgy is hozzá fordulnék tanácsért, hogy nem az apám.

4. Aki Youtube videókat csinálna

Bartus Anna. Az anyukája majd mondja neki, hogy indítson egy YouTube csatornát, mert most azzal sok embert el lehet érni, így könnyen lehet az ember híres.

5. Akivel leülnél sörözni

Jordan Norris. Lenne hozzá pár kérdésem, amint visszatér a földi síkba.

6. Aki jelentkezne egy valóságshow-ra

Bartus Anna ide is, hiszen éhezi a sikert az anyja, és el tudnám képzelni, hogy egy YouTube-os valóságshowt hozna össze Anna, édes.

7. Akibe szívesen belefutnál a strandon

Mondjuk, örülnék Maximnak, vagy Malnak, de igazából bármelyik Stage Dive-os pasi jöhet.

8. Akinek szívesen dolgoznál

Lily Bloom. Nem igazán tudom, hogy miért pont ő jutott eszembe. Talán azért, mert képes volt megvalósítani az álmát, és igazán maximalista a munkájába, na és kreatív és barátságos. Ezek pedig fontos tulajdonságok szerintem egy munkatársban, vagy akár egy főnökben.

9. Aki idegösszeroppanást kapna nyilvános helyen

Gwendolyn Shepherd. Kicsit nehéz szegény lány felfogása, és mikor egyszer hipp hopp a múltban találta magát,, akkor is egy idegösszeroppanás közeli állapotba került.

10. Aki a HR legrosszabb rémálma lenne

Pippa Kenn. Nem igazán szokott hozzá az emberekhez. Sokáig egyedül élt a zombiktól hemzsegő vadonban, úgyhogy egy igazán képzett HR-es kell ahhoz, hogy Pippával zöld ágra lehessen vergődni.

A héten még 3 vagy 4 kérdéssorral érkezem, nem mind lesz könyves, de azért remélem, hogy azokat is élvezni fogjátok.
A képek a moly.hu oldalról, és a Pinterest táblámról származnak.

2 megjegyzés: