2018-03-08

Hamarosan a mozikban! - Nap nap után film



Sziasztok!
Imádom az olyan filmeket, amik könyv alapján készültek. A 2018-as év pedig bővelkedik az adaptációkban. Biztos sokan hallottátok már, hogy hamarosan újabb könyvből készült film kerül a mozik vásznaira. Ez pedig a Nap nap után, David Levithan azonos című bestsellere alapján készült, amely a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul.

Március 22-től mozikban is láthatjátok. Addig pedig itt van egy kis ízelítő Nap nap után filmből:

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak „A”-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?
A nagysikerű könyvbe az alábbi linken tudtok beleolvasni:
https://goo.gl/SRmAjy
És itt tudjátok előrendelni 30% kedvezménnyel:
https://goo.gl/nRfh66

Én már nagyon várom, hogy moziba kerüljön a film, addig viszont van időm elolvasni a könyvet. Szerintem Ti is tegyetek így, majd pedig üljetek be a moziba, és nézzétek meg a filmet is. Hamarosan pedig nyereményjáték is lesz a blog Facebook oldalán, úgyhogy érdemes figyelni az eseményeket!
Az alapkép a Pinterest táblámról származik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése