2018-03-03

Ismerjétek meg a BubbleBook csapatát



Sziasztok!
A napokban volt alkalmam kapcsolatba kerülni a BubbleBook csapatával és szeretném Nektek egy kicsit bemutatni őket. Nekem nagyon szimpatikusak, a bemutatódobozuk nagyon bejött, ezért is gondoltam rá, hogy közelebb hozom hozzátok, azokat az embereket, akik a háttérben munkálkodnak.

Kik is alkotják a BubbleBook Box könyves meglepetéscsomagot?
Baráti társaság vagyunk, illetve egyetemi évfolyamtársakként ismertük meg egymást. Csapatunk nagyon vegyes: van köztünk, aki a művészetek, a fotózás és a zene iránt érdeklődik, és olyan is, aki az informatikában tudott kiteljesedni. Egy valami azonban közös bennünk: imádjuk az izgalmas olvasmányokat, a nem mindennapi történeteket, a letehetetlen könyveket. Állandó kapcsolatban nem állunk kiadóval, viszont alkalmi együttműködés biztosan várható.

Miért hozták létre a BubbleBookot?
A BubbleBook megalapításával és az egész kezdeményezéssel célunk az, hogy az olvasást még pihentetőbb kikapcsolódássá tegyük. Manapság alig van lehetőségünk minőségi időt fordítani önmagunkra, és még kevesebb idő jut az olvasásra és bizonyára vannak olyanok, akik nem szeretnek olvasni, vagy egy ideje már nem olvasnak, így a csomagjainkkal ösztönzőleg szeretnénk hatni rájuk (is).

Néhány információ a dobozokról és a további tervekről:
Körülbelül másfél hete indítottuk közösségi oldalainkat, és rendkívül nagy örömmel fogadtuk, hogy ennyien kíváncsiak ránk, és szeretnének része lenni a kis csapatunknak. Meg kell említenünk, hogy számos megkeresést kaptunk magánszemélyektől, bloggerektől, könyvmolyoktól, hogy szeretnének részt venni a csomagjaink promótálásában, tesztelésében. Még ennél is több hasznos ötletet, illetve támogatást kapunk indulásunk óta, amit ez úton is nagyon köszönünk, hiszen a BubbleBook-al lelkes, jó hangulatú közösséget szeretnénk építeni. A BubbleBook egy havonta megjelenő könyves meglepetés csomag, amelyben helyet kap egy maximum 90 napja megjelent magyar nyelvű romantikus és/vagy fantasy regény, és a havi témával összhangban lévő 4-6 könyves apróság. A későbbiekben mindenféleképp szeretnénk az angol nyelven olvasók kedvébe járni így a közeli jövőben mindenképp szeretnénk az angol nyelvű csomagot is elérhetővé tenni.
Célkorosztályról és nemről nehéz pontosan beszélni, mert úgy gondoljuk, hogy a csomagokba tervezett könyveket 15-16 éves korosztálytól bármilyen korú és nemű személyek kedvelhetik. Bár meg kell mondjuk, hogy az elő csomagunk, tehát a bloggereknek küldött teszt csomagunk, akaratlanul is inkább a nőnemű olvasóinknak kedvez.   Az elő csomagunkról a napokban már több infóval fogunk szolgálni a közösségi oldalainkon.

Miért másabb ez a könyves doboz, mint a többi?
Hogy miben más és különleges a könyves csomagunk, azt leginkább a nevünkhöz tudnánk vissza vezetni és így a nevünk is értelmet nyer. Tehát minden csomagban helyet kap majd egy fürdőbomba vagy kézműves szappan. Persze ezen elemeken kívül más is lesz a csomagban, de az legyen meglepetés. :) De egy biztos, hogy a lehetőségekhez mérten mindent megteszünk, hogy kézműves tárgyak kerüljenek a csomagba.

Hol, mikor, mennyiért lehet megrendelni?
A megrendelés menetéről annyi, hogy csomagjainkat a www.bubblebook.hu címen elérhető webshopon keresztül tudjátok majd megrendelni. Minden hónap első hetében nyílik majd meg a rendelési időszak. Egyelőre csak havi lebontásban lesz lehetőség megrendelni a csomagokat, de mindenképp szeretnénk 3 illetve 6 hónapos lebontásokat lehetővé tenni a jövőben.

Az egy havi csomag ára 8.990 Ft lesz, viszont a rendelési felületünkön mindenki számára lehetőséget biztosítunk a kedvezményes vásárlásra, kuponokon keresztül.
A honlapjukon a mai napon megkezdődött a vásárlási időszak és egészen 24-ig lehet rendelni. Az együttműködő bloggereknél már meg is nézhetitek, hogy mit rejt a tesztcsomag. Ezt saját felelősségre tegyétek, mert spoileres lehet. A márciusi elő doboz témája a Virágálom, az áprilisi pedig a bukott angyalok lesznek. Engem az áprilisi doboz kicsit jobban érdekel, mert imádom az angyalokat, legyenek azok bukottak vagy nem bukottak.
A BubbleBook-ot követhetitek a Facebookon, Instagramon illetve a honlapjukon, ahol a dobozokat tudjátok megrendelni.
A képek a BubbleBook Facebook oldaláról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése