2016-11-16

Csokoládé book tag


Csokoládé book tag

Sziasztok!

Újabb book tag – et hoztam Nektek, amire ismét Niitaa a Csingiling és a Könyvzug bloggerinája hívott ki Köszönöm szépen Neki!

Tejcsokoládé – egy népszerű könyv, amit nagyon el akarsz olvasni:
Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító. Nagyon szeretem a kis vicces képregény kockákat, így jó lenne elolvasni hozzá a könyvet is.

Étcsokoládé – egy sötét témájú könyv:
 Leah Scheier - Csak a te hangodat hallom. Jonah - nak talán a legsötétebb poklot kell megjárnia, ahhoz, hogy jól legyen Ez pedig nem más, mint a szkizofrénia Bővebben olvashattok is róla, ebben a bejegyzésben.

Fehér csokoládé – egy vidám könyv:
Vivien Holloway Winie történeteit tudnám ide sorolni. Nagyon sokat civódik Winie és Williem, ami pedig rengeteg vidám percet okoz az olvasónak.

Csokoládé, aminek karamell van a közepén – egy könyv, ami ellágyított:
Nagyon sok ilyen könyv van, mert nyáron valahogy nagyon rászoktam az ilyen bőgős könyvekre. Az első ilyen könyv, amit olvastam és elindított a „lavinán” Jessica Park: Flat – out Love – Szeretetni bolondulásig című műve volt.

Oreo – egy könyv, amiért megőrülsz:
Jó pár ilyen könyv van, mondjuk, az egyik legyen George R. R. Martin: Tűz és jég dala sorozat.

Ostyamentes Kit Kat – egy könyv, ami meglepett téged:
Majdnem az összes könyv ilyen, amit eddig olvastam, mivel nem szoktam fülszöveget olvasni. Így általában nem tudom, hogy mire is számíthatok, ezért minden könyv meg tud lepni.

Forrócsokoládé tejszínhabbal és pillecukorral – egy könyv, amit bármikor újraolvasol (comfort read):
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn, Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó, Colleen Hoover: Slammed sorozat, Julia Lewis Thomson: Többek által, meg persze van még egy pár, de ezek ugrottak be rögtön.

Bonbon – egy sorozat, aminek olyan tulajdonságai vannak, amiket sokféle olvasó szerethet:
Vivien Holloway Winie történetek. Humoros, akciódús, fantasy elemmel fűszerezve Tökéletes mindenki számára.


A kihívottjaim pedig: AniTiger, Hagyjatok! Olvasok! bloggerinája, Hikari az Írásaim Tárháza bloggerinája és végül, de nem utolsó sorban nettikeee a Könyvkóros bloggerina. Remélem elfogadjátok és elkészítitek. Persze bárki nyugidtan viheti a tag - et, forrásmegjelöléssel.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése