2017-12-13

Top5Wednesday – Rosszak listáján szereplő karakterek


Sziasztok!

A Top5Szerdára Rétánál bukkantam rá. Ez egy hetente jelentkező rovat, amiben egy GoodReads-es csoportban megtalálható témákban fogok bemutatni könyveket. A csoportot meg is tudjátok nézni ITT, és ha kedvetek támad, akár csatlakozhattok is.

A mai téma: karakterek, akik szerintem a rosszak listáján szerepelnek. Ezek lehetnek gazemberek, vagy akiket nem szeretek. Elég sok olyan karakter van, akiket egyenesen rühellek a gonoszságuk miatt, úgyhogy jó sok karakter nem szerepelne a jók között. Kezdjünk is bele!

Egy igazi pszichopata, aki a legbrutálisabb módon teszi tönkre a feleségét lelkileg. Szerintem a lelki terror ugyanolyan nyomokat képes hagyni az emberben, mint a testi, vagy talán nagyobbat is. Jack pedig igazi mestere ennek!

Jack teljes ellentéte, ugyanis Odell a testi kínzás egyik istene. Mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül vág le lábujjakat, szed ki fogakat és tép le körmöket. Ezért szerintem tuti a rosszak listájára kerül, hiszen épelméjű ember nem csinál ilyet.

Beatrice Prior (Tris)
(Veronica Roth: A beavatott)
Az első részben imádtam a karakterét, hiszen bátor volt. Minden értelembe nem csak a csoportja szerint. Azonban a harmadik rész végére annyira elvesztette önmagát, hogy az kriminális. Önzősége miatt került le nálam a

Ez a nőszemély maga a pokol! Önző, buta és még egoista is. A legjobb barátnőjével pedig csak azét barátkozik, hogy majd biztos amiatt hercegnő válik belőle. Ezek miatt nálam is a Rosszak listájára kerül.

Az összes olyan majom ember, aki képes egy ennyire tárgyiasított rendszert létrehozni mind a rosszak listáján van a helye! Nincs több hozzáfűznivalóm.

Ti melyik könyvkaraktereket tennétek a rosszak listájára?

A többi Top5Szerdázó blogger listáját ITT megtekinthetitek.
A képek a Pintest oldalamról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése