2017-12-16

Év végi hajrá! Book Tag


Sziasztok!
Nemsokára itt van az év vége, lassan el kéne kezdeni összeszedni az ehhez kapcsolódó posztokat. Úgyhogy hozok is egy book taget, amit a Chronicles of a BookShelf blogon találtam. Heni válaszait ITT elolvashatjátok.

1. Milyen könyvet kezdtél el, amit még be kell fejezned?
Elég sok ilyen könyv van, valahogy mostanában nem megy az olvasás. Viszont, amit tuti be szeretnék fejezni, ezek a könyvek:

2. Van úgynevezett őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba?
Nincs. Általában a hangulatomhoz szoktam olvasni, vagy ha van határidős olvasásom, akkor azokat veszem előre.

3. Milyen új megjelenést vársz még?
Szerintem ezeknek a listája hosszabb, mint a várólistám. Úgyhogy csak egy párat mutatnék. Igazából a Maxim kiadósok nem tudom, hogy megjelentek-e már, a Líra oldalán még előrendelhető státuszban van, viszont a kiadó honlapján már megvásárolható. A Lányok csöndje pedig csak 2018-ban jelenik meg, viszont elég érdekes ahhoz, hogy várjam a megjelenését.


4. Mi az a 3 könyv, amit idén még el szeretnél olvasni?
Mondjuk azok a könyvek, amiket az első kérdésben is írtam. Nagyon terepnek kell, hogy el tudjam őket olvasni, hiszen jönnek az ünnepek. Úgyhogy ujjak keresztben, hogy minden úgy alakuljon, hogy legyen időm elolvasni őket.


5. Van-e könyv, ami még esélyes az "év könyve" címre?
Van még kemény 2 hét az évből, úgyhogy nem hiszem, hogy lesz ilyen könyv. A szerdai top5 rovatban viszont pont ezeket a könyveket fogom összeszedni.

6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?
Nem, pedig jó lenne. Sosem voltam ez az előre tervezős típus. Na jó, ez így nem teljesen igaz, mert mióta blogom van azóta tervezek… pontosabban a blogra a bejegyzéseket, de azt is csak 1 héttel előre. Viszont ez így bonyolult, úgyhogy maradjunk a nem válasznál.

Nem hívnék ki senkit, mivel a legtöbben már kitöltötték, de akinek kedve van vigye magával nyugodtan.

A képek moly.hu és a Pinterest oldalamról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése