2017-02-26

Asszociációs kihívás #1


Hahó kedves Olvasók!
Ma hozok egy újabb bejegyzést, mert ez annyira megtetszett, hogy nem tudtam várni a megosztással.
Ez egy asszociációs játék/kihívás, amit @FairyDust talált ki és a blogján található az eredeti bejegyzés. A lényege, hogy minden hónapban hoz egy pár gif-et és ezekre kell könyvekkel asszociálni. Ha valakinek tetszik nyugodtan csatlakozhat, mert ez egy jó móka.


Pont ilyen arcot vágtam, mikor megkaptam Bleeding Bride: A téboly kertje dedikált könyvét, Vivien Holloway: A végtelen horizont szintén dedikált könyvét, na meg persze Julia Lewis Thomson: Többek által ugyancsak dedikált könyvét. Meg van még egy pár ilyen, de ha most mindet felsorolnám, soha nem jutnék a végére.


Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek könyve jutott eszembe, mert ilyen fejet vágtam, mikor rájöttem, hogy nem nekem való ez a könyv, annak ellenére, hogy mindenki odáig meg vissza van érte.


Leiner Laura: Bábel, és hogy miért? Mert Napsi összes hülyeségére valami hasonló módon reagáltam.


Ilyen felszabadult voltam, mikor befejeztem az Időtlen szerelem trilógiát, mert hát…nem nőtt a szívemhez és legszívesebben falhoz csapkodtam volna a legtöbbször.


Erről egy kép jutott eszembe, amiben összeszedtem az eddig olvasott bőgős könyveket.


3 megjegyzés:

  1. utólag olvastam el a bejegyzésedet, de én is a Bábelt írtam a fejfogós gif-hez :D :D kicsit a világ :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez jó :D most én is elolvastam a Te asszociációid, és az erotikus könyvekhez való kapcsolatodon jót mosolyogtam :D a Híd Therabithia földjére nekem is tervbe van véve, mert a filmet imádtam :)

      Törlés
    2. Igen, én is így voltam vele, hogy a film miatt olvastam el a könyvet :) Nekem nagyon tetszett!

      Törlés