2017-08-30

Top5Wednesday – kedvenc bromance-ok


A Top5Szerdára Rétánál (Habár, a könyves kocsma) bukkantam rá. Ez egy hetente jelentkező rovat, amiben egy GoodReads-es csoportban megtalálható témákban fogok bemutatni könyveket. A csoportot meg is tudjátok nézni ITT, és ha kedvetek támad, akár csatlakozhattok is.
A mai téma a kedvenc bromance-ok bemutatás. A bromance olyan kapcsolat, ami férfiak között a legszorosabb barátságot jelenti, mindenféle szexualitás nélkül. Először megijedtem ettől a témától, aztán végignéztem az olvasmányaim, és kapásból 10 darabot is találtam. Ezekből faragtam le az ötöt, ami szerintem valóban nagyon szoros kapcsolat.
Abdul és Szasza
Leiner Laura: Bábel
Kevés olyan moly van, akikbe be kéne mutatni a társaságot. Viszont a két fiú kapcsolata egy tipikus példája a bromance - nak. Minden hülyeségben együtt vannak, de ha kell, akkor tartják egymás hátát. Értékelésem ITT olvasható.

Gok és Rio
Gabriella Eld: Remények Jordan számára
Annak ellenére, hogy tűz és víz mégis mindig egymás mellett állnak. Ez a második könyvben sokkal jobban megjelenik, aminek nagyon örülök. Erről később mesélünk Rétával Nektek, mert egy közös bejegyzéssel készülünk.

Mal és David
Kylie Scott: Lick – Taktus
A két rocker egy húron pendülnek, minden értelemben. Mal sokszor védi Davidet, még sokszor akkor is, mikor inkább egy jó nagy pofonra lenne szüksége. Malnál rendesebb barátot nem is tudott volna szerezni David. Értékelésem ITT olvasható.

Triar és Lork
Bogár Erika: Tullia meséi – Őrző
Még friss az élmény, viszont lehet később is bekerültek volna a top5-be az Őrzők. Harcosok, túlélők és egymásnál jobban nem is számíthatnak senkire. Viszont az összes közül kiemelkedik Triar és Lork kapcsolata. Értékelésem ITT olvasható.

Kel és Caulder
Colleen Hoover: Slammed – Szívcsapás
A két kissrác rögtön egymásra talált, amint Kelék új helyre költöztek. Együtt szívatták a nagyobb tesókat, együtt csináltak szinte mindent. A tragédia után pedig még szorosabb lett a barátságuk, szinte már testvéri lett.

Írás közben is jöttek folyamatosan az ötletek, hogy lehet ki kéne cserélni ezt vagy azt, de ellenálltam a csábításnak, és végre valóban maradtak öten. Nektek kik a kedvenc bromance-otok?
Többi Top5Szerdázó blogger:
Arwen, Dóri, Gorkie, Helie,Hikari, Judy,Noémi, Réta, Vicky, Wandamaci.

A képek a moly.hu oldalról származnak.

2 megjegyzés:

  1. Éreztem, hogy Gok és Rio nálad is helyet kapnak! Imádnivalóak! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig rajtuk gondolkoztam, hogy lecseréltem őket...de nem voltam rá képes :D én ma nézem végig a többiekét, tegnap már fáradt voltam :/

      Törlés