2017-04-02

Az én kedvenc bloggerem – Március


Eljött az április, tehát jelentkezem a múlt hónap kedvenc bloggereivel. Ismét könyves blogokat fogok bemutatni a kedvenc márciusi bejegyzésemmel. A sorrend random, ahogy a múltkor is. A hónap házigazdája: Astrid az Astrid - én is a Vénuszról jöttem blog írója.


Először a blog nevére lettem figyelmes, majd elkezdtem olvasgatni és nagyon megtetszett Réta stílusa, mert olyan kis bohókás. Imádom a pontozását a könyvértékelések végén, mert söröskorsókat használ, ami nagyon illik a blog nevéhez. Kedvenc márciusi bejegyzésem pedig EZ volt, amit én is ki fogok tölteni, mert nagyon megtetszett.


Virág blogját már elég régóta követem, talán ez volt a második blog, amit molyságom óta rendszeresen követek. Szeretem a gyönyörű kinézetét, amit Virág maga csinál, de nagyon sok más blogon is látom, hogy az ő keze van egy a dizájnba, szóval ügyes. De nem csak a külső számít, hanem az is, hogy miként ír. Szeretem, hogy olyan könnyed és laza talán ez a legjobb szó, azt az érzetet kelti, mintha mindenféle gond nélkül menne neki egy egy cikk megírás. Persze tudom, hogy rengeteget dolgozik rajta és pont ezért szeretem, hogy mégis ezt a látszatot kelti. A múlt havi bejegyzései közül pedig EZ volt a kedvencem. Imádom a borítókat, és az olyan bejegyzéseket pedig főleg, amiben egy jó pár szebbnél szebb össze van szedve.


Gothic-al a Projekthét alkalmával ismerkedtem meg azóta pedig rendszeresen látogatom is a blogját. Annak ellenére, hogy telefonról szörnyű olvasni a  blogot bocsi drága!, én vagyok olyan elvetemült, hogy ezért a blogért tönkretegyem a szemem. Tőle is a kedvenc bejegyzésem EZ volt, ami egy borítógyűjtemény, aminek olvasása közben jó sokat nevetgéltem magamba,. Még több ilyet és ehez hasonló válogatást szívesen olvasnék, de gondolom ezentúl sem lesz belőle hiány.

1 megjegyzés:

  1. Szia. Egy cserében benne lennél? Kérlek nálam válaszolj 😊 http://vampirrejtek.blogspot.com

    VálaszTörlés