2017-04-15

Húsvéti book tag


Boldog nyuszit mindenkinek! Mivel húsvét van éljen éljen, ezen alkalomból hozok egy book taget, amit a Lapok közé rejtve blogon találtam. Kis rövid, de nekem nagyon megtetszett ezért el is hoztam onnan.

Nyuszik
Egy könyv, amiből lehetne több is, azaz örülnél, ha lenne folytatása

Sok ilyen könyv van, mert néha sok kérdésem van a könyvek végén. Amiknek a legjobban örülnék, ha lenne folytatásuk az: Tommy Wallach: Kösz, hogy…, Rojik Tamás: Befogad éskitaszít, Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó.

Tojás
Egy könyv, ami meglepett

Azonban voltak olyanon, amik negatívan. Ilyen például Gerencsér János: Kósza utak legendája, JojoMoyes: Mielőtt megismertelek, A. J. Rich: Aki a tenyeredből eszik, RansomRiggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Sajnos tőlük mind sokkal többet vártam, amit kaptam és talán ez volt a baj velük.

Vadászat
Egy könyv, amit nehéz volt megkaparintanod

Ilyen könyv nem nagyon van, mert szinte mindet meg tudom venni, amit szeretnék. Inkább olyan könyvek vannak, amik sajnos vagy már nem kaphatóak vagy aranyárban mérik az árát.

Bárányok
Egy gyerekkönyv, amit mai napig élvezel

Lewis Carroll: Aliz kalandjai Csodaországban és a tükör másik oldalán. Gyerekkoromban még a régi fordítást olvastam és már akkor imádtam. Ebben az új kiadásban pedig egyszerűen imádom! A másik nagy kedvenc Alan Alexander Milne: Micimackó. Van egyáltalán olyan gyerek, aki nem szerette ezt a mesét kiskorában?

Tavasz
Egy könyvborító, ami a tavaszra emlékeztet

Nemrég összeszedtem egy párat, ami a tavaszra emlékeztet, ITT meg is lehet nézni, hogy mikre esett a választásom. A cikk végén pedig Ti is elmondhatjátok, hogy szerintetek melyek azok.

Feltámadó a halálból
Egy könyv, egy elhunyt írótól

Gerencsér János: Kósza utak legendája. Nagyon sajnálom az írót, hogy nem élhette meg, hogy nyomtatásban jelenjen meg a könyve.



Kosarak
Egy könyv, ami jelenleg a kívánságlistádon szerepel

Több mint 400 könyv van a virtuális kívánságlistámon a Moly.hu oldalon. Aki kíváncsi, nyugodtan megnézheti, hogy mik is annak rajta EZEN a linken. Egy párat kiemelnék, ami nagyon nagyon nagyon kell kategóriás. Julia Lewis Thomson új könyve lesz ilyen, a Többek szerint, Ruth Olshan: Minden, ami szépCharlie N. Holmberg: A papírmágusTahereh Mafi: Illaberek.
Cukorka
Egy könyv, ami édes

Egy édes könyv? Ez mit is akar jelenteni? Ó, tudom már! Isabel Wolff: Mesés ruhák kalandjai. Igen, ez tökéletes ide, mert ez valóban egy édes könyv,a maga kis cuki ruháival és komoly témájával.


Csipogás
Jelölj meg másokat, hogy ők is kitölthessék ezt a Book Tag-et

Anitiger és blogja a Hagyjatok! Olvasok!
Niitaa, a NiitaabellVilága bloggerinája
Hikari, az Írásaimtárháza írója
Gorkie, az OlvasóKörúttól

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése