2018-08-15

1000 Facebook kedvelős játék



Sziasztok!
Nemrég elérte a blog Facebook oldala az 1000 kedvelőt, ennek alkalmából pedig ígértem egy hiper-szuper-mega nehéz nyereményjátékot. Most írhatnék ide mindenféle köszönő, meg nyálas csöpögős dolgokat, de ezt most inkább kihagynám, inkább a lényegre térnék, hiszen mindenki ezért van itt.
A nyereménykönyv, amiért ringbe lehet szállni:
Susanna Ernst: A lelked bennem
az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent meg, és köszönöm szépen, hogy biztosították nyereményként.
A másik nyeremény pedig egy könyves cókmók, amit a Little Fires | Könyves Gyertyák csapatának köszönök egy gyönyörű, és eszméletlenül jó illatú könyves gyertya.

A feladat:
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a nyereményjátékon, nincs más dolgotok, mint kitölteni a jól megszokott Rafflecopter dobozkát. Ebbe a Rafflecopter dobozba előbb be kell jelentkezni a Facebook profilotokkal vagy egy rendszeresen ellenőrzött e-mail címmel, hogy lássátok a feladatokat.
- Helyesen megfejteni a keresztrejtvényt, majd beírni a Rafflecopter dobozba a ZÖLDDEL kiemelt betűkből összerakott szót;
- lájkolni z Athenaueum Kiadó Facebook oldalát;
- lájkolni a Little Fires | Könyves Gyertyák Facebook oldalát.

Időpont:
A nyereményjáték 2018.08.15-én (szerdán) indul és hét, azaz 7 napig tart. Eddig van időtök teljesíteni a feladatokat. A nyereményjátékban csak azok a személyek vesznek részt, akik az ÖSSZES KÖTELEZŐ MEZŐT HELYESEN kitöltötték!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- a nyertes nevét közzéteszem a Facebook oldalon, szóval érdemes figyelni;
- a nyertesnek 72 órája, azaz 3 napja van jelentkezni, utána új nyertest fogok sorsolni;
- külföldi személyek is játszhatnak, de CSAK magyarországi címre postázok!
- akik részt vesznek a nyereményjátékban hozzájárulnak, hogy nevüket, címüket és e-címüket a játék ideje alatt tárolom. A nyertes kihirdetése után 2 héttel törölni fogom ezeket az adatokat.
Keresztrejtvény:

a Rafflecopter giveaway
Sok sikert mindenkinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése