2018-04-04

Top5Wednesday – kedvenc mókamesterek



Sziasztok!
Ismét itt van a szerda, tehát érkezik a Top5Szerda.
Április első témája mi más is lehetne, mint a mókamester, csínytevő karakterek. Adta magát ezt a dolog, hiszen április elseje a bolondok napja, emiatt is lett ez a nyitótéma. Először megijedtem tőle, mert állítólag nekem nincs humorom, ezért nem is értem őket. Ezzel a listával remélem, hogy be tudom bizonyítani az ellenkezőjét, mert most csupa mókás karaktert kell összeszedni.
A Top5Szerdára egyébként Rétánál bukkantam rá. Ez egy hetente jelentkező rovat, amiben egy GoodReads-es csoportban megtalálható témákban fogok bemutatni könyveket. A csoportot meg is tudjátok nézni ITT, és ha kedvetek támad, akár csatlakozhattok is. Egyre több magyar résztvevője is van ennek a Top5Szerda rovatnak, amit a Molyon egy zónában megtaláltok. ITT megnézhetitek, hogy miket szedtek össze a mieink.

Kenji Kishimoto
(Tahereh Mafi: Ne érints sorozat)

Nagy kedvencem ez a Kenji fiú, mert a legabszurdabb helyzetben is képes valami viccet elsütni, ezzel pedig mosolyt csalni mindenki arcára.

Stage Dive-os fiúk
(Kylie Scott: Stage Dive sorozat)
Ennél kicsit csaltam, hiszen mind a 4 fiú nagy mókamester. Állandóan ugratják egymást, és ott, ahol csak lehetőségük van rá. Úgyhogy én vigyéznék ezekkel a fiúkkal, és a lányoknak is nagy bátorság kell, hogy bármit is tegyenek vagy mondjanak, mert ha valaminek kétes értelme van, a fiúk kapásból rá is ugranak a témára.

A gimiben már megmutatta, hogy ő az osztály bohóca, majd a nagybetűs életben sem változott ez a szerepe. Jó, hogy a legrosszabb szituációban is mindig mosolyog és az élet naposabb oldalát nézi mindig, ahelyett, hogy a múlton búsulna.

Nem maradhat ki az ügyeletes szépfiú sem, aki mindenből képes viccet csinálni. Mindig van a tarsolyában egy poén, amivel rögtön oldani tudja a feszültséget, én ezt imádom benne a legjobban.

Belader
(Lana Millan: Raziel)

Ez a kis démon egy igazi csínytevő. Jókat mosolyogtam azon, hogy mennyire meg tudja szívatni szegény Razielt, akinek sokszor fogalma sem volt, hogy mit kéne tennie a küldetésük során. Nélküle nem lett volna olyan érdekes az egész kaland.

Köszönöm a figyelmet!
A képek a moly.hu oldalról származnak, borítókép saját készítés Canva honlappal.

5 megjegyzés:

  1. Benne, hát! Pont őt hagytam volna ki? :D

    VálaszTörlés
  2. Malon én is gondolkoztam, de még az ő könyvét nem olvastam, így csak a Taktus alapján tudtam megítáélni, de +1-nek így is befért volna talán :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pótold minél gyorsabban :) szerintem sokkal jobban fog tetszeni, mint David könyve ^^

      Törlés
  3. Teljesen off a hozzászólásom, de azt vettem észre, hogy a menünél lévő social ikonoknál a pinterest az instádra mutat és fordítva.
    A témához sajnos nem tudok mit hozzáfűzni, ezeket a könyveket még nem olvastam. :( De nagyon szeretem a Top5Szerda rovatot, mindig nagyon jókat tudsz összeválogatni. ^^ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az offot, amúgy nem az, mert így javítottam :)
      Örülök neki, hogy tetszenek ezek a listák, mindig próbálok változatos lenni, és nem mindig ugyanazon könyveket/karaktereket említeni :)

      Törlés