2018-04-09

Hamarosan a mozikban! – Éjjeli napfény
Sziasztok!
Hamarosan újabb könyvadaptáció kerül a mozikba. Hurrá! Ez pedig az Éjjeli napfény Trish Cook azonos című bestsellere alapján készült, amely a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul. A filmet április 19-től láthatjátok a mozikban.

Egy kis ízelítő a film előzeteséből:

A 17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak. Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben – ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét. Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket – és mindenki mást is körülöttük –, örökre.
Ha szeretnétek még a film előtt elolvasni a könyvet, a lentebbi linken most 30% kedvezménnyel megrendelhetitek:
Ha pedig nem vagytok benne biztosak, hogy tetszene, olvassatok bele:
A >Facebook oldalamon< pedig éppen zajlik a nyereményjáték, ahol egy premier előtti mozizást lehet nyerni az Éjjeli napfény című filmre. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése