2017-10-30

Halloween Book Tag


Még mindig We’re Haunting You Together egy újabb book taggel. Erre a tagre Bacchante Blues blogján, a Bacchante sings the Blues blogon találtam rá, és szerelem volt első látásra. Úgyhogy fogadjátok szeretettel a Halloweeni Book Taget.
Tökfaragás
Melyik könyvet vájnád ki és gyújtanád fel?
Egyiket sem! Vannak rossz könyvek, amik számomra rosszak, de lehet az másoknak nagy kedvencük. Ezért nem égetnék el egyet sem, mert nem semmisíteném meg mások kedvencét csak azért, mert én nem szerettem.

Trick or treat
Nevezz meg egy karaktert, akiről igazi élvezet olvasni, valamint egyet, aki nagyon komisz, és imádod utálni.
Előbb jutott eszembe az, aki imádok utálni, mint az, akit szerettem. Nem is tudom mit árul el ez rólam. A kedvenc gonoszom Irina, Az árnyékkirálynő könyvből (értékelés: ITT). Imádom, hogy használja az eszét, és nem csak a bosszú irányítja. Akiről élvezet volt olvasni? A Bábel (értékelés: ITT) csapata: Napsi, Boldi, Szasza, Hipo, Zsófi. A másik bagázs, akiket imádtam az Ikercsavar krónikáiban (értékelés: első rész, második rész) bukkannak fel: Rio, Gok, Jordan.

Cukorka
Egy könyv, ami mindig édes.
Iszonyat nagy boldogság fog el, mikor a Flat-out Celeste – Celeste boldogulásig könyvre gondolok. Pedig olvasás közben együtt bőgtem és nevettem a karakterekkel, de úgy érzem, hogy mégis tökéletes befejezése volt a sorozatnak.

Kísértet
Melyik könyvszereplőt várnád szívesen, hogy meglátogasson szellemként?
Mondjuk egy amúgy is szellem karakter jutott eszembe, mert nem szívesen ölnék meg azért kedvenc karakert, hogy később szellemként látogasson meg. Akinek pedig örülnék: Anna Korlova a Vérbe öltözött Anna könyvből. Szívesen beszélgetnék vele, hogy milyen szellemként élni, mit érzett, mikor megölt egy embert és még egy csomó hasonló kérdésem lenne felé.

Jelmez
Melyik könyvszereplő bőrébe bújnál egy napra?
Winie Langton! Imádom a steampunk stílust, így nem csak egy napra lennék szívesen a bőrébe, hanem úgy általában mindig. Van még egy személy, akinek a helybe szívesen lennék, ő pedig Jacinda Jones. Ő egy draki, aki képes sárkány és emberi alakot is felvenni. Milyen király lehet már sárkánynak lenni, nem? Dehogynem!

Varázslók és boszorkák
Melyik a kedvenc Harry Potter pillanatod?
Öhm…. ciki, ha azt mondom, hogy nem tudok ilyet mondani? Csak kettő részt olvastam, de sajnos nem tudok kiemelni belőlük kedvencet.

Véres borzalom
Melyik olvasmányod volt annyira rémisztő, hogy egy ideig le kellett tenned?
Még nem találkoztam ilyen könyvvel, sajnos. Ha nektek volt ilyen olvasmányotok, osszátok meg velem, mert kíváncsi vagyok rá.

Nem hívnék ki senkit, akinek kedve van, vigye nyugodtan. Ha pedig kitöltötte linkelje hozzászólásba, mert kíváncsi vagyok a válaszokra.
Holnapra zárásként egy interjúval készülök, amiben 3 horrorban jártad írót faggattam a Halloweenről és egyéb nyalánkságokról, ami ehhez a témához kapcsolódik.


Nézzetek be a többiekhez is:


A képek a moly.huPinterest oldalamról származnak, illetve Everglow készítette.

2 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy kitöltötted, nagyon jó volt olvasni a válaszaidat!^^
    (Amúgy eddig nekem sincs kedvenc HP pillanatom, mert én is csak az első 3 könyvet olvastam a sorozatból.) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit, én köszi, hogy elhoztad :) Előrébb vagy akkor a HP-vel, mint én, mert én 2 év alatt olvastam el a 2 könyvet, de nem sok affinitás van bennem, hogy folytassam :D

      Törlés