2017-10-10

I. magyar Spook-a-thon - bejelentkezés


Hahóóó!
Újabb olvasási maratonnal érkezem, amit az egyik kedvenc bloggerem, Arwen álmodott meg. Imádja a Halloweent, így a read-a-thon is e köré épül. Így jött létre az I. magyar Spook-a-thon! Miből is áll ez a maraton? Ezt fogom most bemutatni nektek! A kihívás 2017. október 20-31 között zajlik, vagyis mindenkinek van 11 napja, hogy kihozza magából a legjobbat.

Feladat:
Bármennyi könyvet elolvashatsz, akár egy is elég Ez benne a legjobb! Viszont Arwen létrehozott 5 mini kihívást, hogy könnyebbé tegye a választást, de ha nem ez alapján választ a jelentkező, az is teljesen rendben van. Csak akkor annyi a megkötés, hogy horror, thriller vagy gótikus irodalom legyen a választott olvasmány. Vannak olyan könyvek, amelyeket több szemponthoz is lehet kötni - pl. Drakula jó az egyeshez és a ketteshez is -, ezt nyugodtan meg lehet tenni, ha nem akar valaki mindhez különbözőt olvasni.

Mini-Kihívások:
1. Olvass egy klasszikus horrort!
2. Olvass el egy könyvet a Klasszikus rémtörténetek Horror, misztikum és természetfeletti jelenségek című antológiából!
3. Olvass egy pszicho-thrillert!
4. Olvass egy Halloween címkés könyvet!
5. Olvass egy gótikus irodalmi művet!

TBR listám:
1. Olvass egy klasszikus horrort! - Angolszász rémtörténetek
2. Olvass el egy könyvet a Klasszikus rémtörténetek Horror, misztikum és természetfeletti jelenségek című antológiából! – körbenéztem a MEK oldalán, és megtaláltam rajta szinte az összes Edgar Allan Poe művet, ami ebben a könyvben szerepel. Meg aztán ott van a Mini-könyvklub is, amiben a havi olvasmányunk is szerepel a könyvben. Szóval ezeket fogom elolvasni:
Edgar Allan Poe: Az Usher ház vége,
Edgar Allan Poe: Az áruló szív,
Edgar Allan Poe: Pár szó egy múmiával,
Edgar Allan Poe: A vörös halál álarca,
Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe.
5. Olvass egy gótikus irodalmi művet! - Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe.

További információk:
Jelentkezni Arwennél lehet egy Google Űrlapon, amit EZEN a linken megtaláltok. Ezt október 19. éjfélig tehetitek meg. Azok között, akik minimum három Mini-kihívást teljesítenek, Arwen ki fog sorsolni 5 db Bookdepositorys könyvjelzőt, amit egy ember fog megnyerni.

Aki kedvet kapott hozzá csatlakozzon nyugodtan, ha nem is a nyereményért, akkor a móka miatt. Én már ezt meg is tettem, és remélem, hogy ez újra egy olyan read-a-thon lesz, amit tudok teljesíteni.

A képek a moly.hu oldalról és A penchant for fantasy blogról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése