2017-05-12

Rip it or ship it – összeillenek vagy sem?



Múltkor nagyon élveztem a Dönts okosan húzogatós book taget, ezért ezen felbuzdulva hoztam egy újat. Még márciusban találtam rá erre a tagra Réta blogján a Habár, a könyves kocsmán ki gondolta volna, hogy onnan van a tag!, ami a rip it or ship it nevet kapta. A lényege, hogy a neveket cetlire kell vésni, jól összekeverni, majd kihúzni egy-egy cetlit. Ezután el kell dönteni, hogy összeillenek (ship it) vagy nem (rip it). A lányokat és a fiúkat én külön tettem az esetleges félreértések miatt, nehogy valaki nagyon megsértődjön a választott karakterek közül. Annyi pár vagy nem párt készít mindenki, amennyit szeretne! Na lássuk is, kiket húzok össze!

1. páros
Rédey Dorka (Léggömbök) és Garnet (Az Ékkő) – rip it
Biztos, hogy nem jönnének ki jól! Garnet elég bunkó ahhoz, hogy Dorka ne nagyon akarja még bottal sem megpiszkálni.
2. páros
Juliette Ferrars (Ne félts) és Folt Cipriano (Csitt, csitt) – ship it
Ők szerintem egy nagyon jó párost alkotnának. Mind a ketten elég rejtélyesek és szerintem ebben a nagy titkolózásban csak még jobban egymásra találnának. Aztán lehet, hogy a bukott angyal immunis Juliette érintésére, így még nagyobb lenne az idill.
3. páros
Nita (Anyám teremtményei) és David Ferris (Lick – Taktus) – rip it
Szörnyűek lennének együtt! Nita biztos, hogy nagyon elnyomná szegény Davidet, mivel Nita egy nagyon erős személyiség. Jó persze, David sem kispályás, de féltékeny lenne, hogy Nita képes nélküle is boldogulni és nem kéne állandóan tutujgatni.
4. páros
April Wesley (Csak a te hangosat hallom) és Maxim (Többek által) – rip it
Nem! Maximnak nem hiszem, hogy egy ilyen lány kéne, mint April. Igaz April kitartó és nagyon tud szeretni, de Maxim pedig pont az ellenkezője, így biztos, hogy csak tönkretennék egymás lelkét. Szóval inkább egymáshoz se szóljanak!
5. páros
Nora Grey (Csitt, csitt) és Kenji Kishimoto (Ne félts) – ship it
Tökéletes páros lennének. Kenji elég bolond ahhoz, hogy felrázza és helyre tegye egy kicsit Norát. Norának meg szüksége van egy kis pezsgésre az életében, Kenji mellett pedig biztos, hogy nem unatkozna.
6. páros
Meggie Corbyn (Vörös betűkkel) és Aspen Leger (A Párválasztó) – ship it
Én összetenném őket, kicsit barátkozzanak, ismerkedjenek, aztán lehet, hogy valami jó is kisülne belőle. Meggie elég képlékeny és simulékony, ami Aspennek biztos, hogy bejönne. Viszont, ha valami gebasz lenne, akkor egyiket sem kell félteni, és a kapcsolatokban nem baj, ha van egy kis nézeteltérés.
7. páros
Mya Mavis (A viharszívű Mya Mavis) és Vladimir Sanguanti (Vörös betűkkel) – rip it
Egyértelműen nem! Soha semmilyen körülmények között nem engedném össze ezt a két karaktert. Mya rögtön elájulna, amint meglátja Vladimirt, Vladimir pedig galád módon ki is használja és lakmározik belőle. Ennek a párnak még a gondolata is felesleges.
8. páros
Bodnár Anna (Többek által) és Nick (Anyám teremtményei) – ship it
Anna és Nick jól kijönnének, mert lenne közös témájuk. Sokat tudnának beszélgetni és ez jót tesz egy kapcsolatnak, ha tudnak benne kommunikálni. Én adnék nekik egy esélyt.
9. páros
Lorena (Lorena) és Balicz Jani (Léggömbök) – rip it
Halva született ötlet ez is. Lorena egy egyszerű lány, akinek nem biztos, hogy kell az életébe egy ilyen fazon, mint Balicz Jani.
10. páros már nem sok van!
Evelyn Thomas (Lick–Taktus) és Max (Egy űrállomás–takarító naplója)–ship it
Ők is megérnek egy próbát. Evelyn szerintem benne lenne a sok kalandban Maxel. Lehet, egy idő után viszont megunná, de akkor is kitartana Max mellett és megértené, hogy ő nem az a fajta, aki cserbenhagyja a barátai.
11. páros
Vilotet Lasting (Az Ékkő) és Nestor (Emlékek Jordan számára) – rip it
Nem tudom elképzelni őket együtt. Mind a ketten érzékenyek, így csak rossz hatással lennének egymásra.
12. páros
Liliána (Erdőmese) és Esti Kornél (Esti Kornél) – rip it
Egy újabb olyan páros, akik nem működnének együtt. Liliána a megszokott és hagyományos dolgokat szereti jobban, míg Esti Kornél pont az ellenkezője. Bár lehet, hogy pont emiatt lennének mégis jó páros, mert ennyire különbözőek. Ezt át kell még gondolnom.
13. páros
Evon (Emlékek Jordan számára) és Bence (Befogad és kitaszít) – ship it
Ó, ők nagyon jó párost alkotnának. Evon elég rejtélyes, de szerintem Bence mellett könnyen megnyílna. Bence is egy különös ember, de Evon képes lenne annyira elbűvölni, hogy önmaga tudjon mellette lenni.
14. páros
Lydia (Egy űrállomás–takarító naplója) és Ruben Mack (A napszemű Pippa Kenn) – ship it
Ó, igen! Egy percig sem gondolkoztam, mikor kihúztam a nevüket, hogy ők nagyon is összeillenének. Mind a ketten elég őrültek a kalandokhoz így folyamatosan valami bajba kevernék egymást, de őket ez hajtja. Pont ezért lenne ez a kapcsolat olyan tökéletes.
15. páros
Én igen önző voltam és beletettem magam és Márton (Erdőmese) - ship it
Jó lenne, ha egy ilyen lovag akarna a kegyeimért munkálkodni és akár az életét is feláldozni. Biztos vagyok benne, hogy hűséges és odaadó lenne. Ennél jobbat nem is tudtam volna magam mellé húzni. Vagyis de, de az kicsit bonyolultabb kapcsolat lenne ennél.

Kihívottam nincs, akinek megtetszik csinálja meg nyugodtan.


2 megjegyzés:

  1. hamarosan hoznom kell valami újat, mert már rég volt tag a blogomon :D most ilyen húzogatósakat nem találtam, de van pár jó, ami még talonba van :D meghoztad a kedvem, hogy ma csináljak is egyet :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de jó, hogy hozol még ilyen jókat! Már nagyon várom, és gyanús, hogy lopom is :D

      Törlés