2017-05-14

Az én kedvenc bloggerem - Április


Tagja vagyok egy Facebook csoportnak a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közösségének. Nagyon sok új blogot és persze tulajdonosait ismerek meg, és így találtam rá egy kezdeményezésre a Hónap kedvenc bloggerére. Ezt Angel indította el az Angel Style tulajdonosa. Van egy házigazdánk is, aki minden hónapban más. Most Széles Gábor a Divatikon szerkesztője. A bejegyzés végén pedig megnézhetitek a többi résztvevőt is. Elég vegyesen vagyunk szóval érdemes egy párhoz bekukkantani. Csatlakozni pedig bárki csatlakozhat ehhez a szuper kis dologhoz. A kedvenc bloggereim sorrendje véletlenszerű.

Imádom ezt az anya - lánya blogot, amit Bea és Zsófi vezetnek! Annyira közvetlenek, szeretem, hogy foglalkoznak az olvasókkal minden felületen. Igaz, sokszor olyan könyveket olvasnak, amik tőlem távol állnak, mégis képesek meggyőzni arról a bejegyzéseik által, hogy igenis jó könyv, és olvassam el! Ilyen például az Arctalan szerelem, annyiszor kerülgettem már ezt a könyvet, de ők képesek voltak meggyőzni, hogy adjak neki egy esélyt. Alig szoktam várni, hogy jöjjön egy-egy TitkOlvasás, mert szeretem, ha mind a kettőjük véleményét megismerem egy könyvről. Mindig próbálnak újabb és újabb rovatokat találnak ki, nekem most az új kedvencem a Délutáni matiné Titusszal, aminek a legújabb bejegyzését Ti is elolvashatjátok ITT. Hihetetlen aranyosan ír a kissrác és jókat is olvas. Folyamatosan jegyzetelek, hogy mik azok az olvasmányok, amik majd az én fiaimat majd érdekelheti. Csak így tovább, mind a hármatoknak, imádlak Titeket!

Nagyon szeretem ezt a blogot, mert Hikari tényleg kendőzetlenül írja le a véleményét mindenről. De tényleg mindenről, merthogy a blogján nem csak könyvekről található értékelés, hanem animéről illetve filmről. Ezeken kívül olvashattok book tageket, interjúkat és még sok egyéb dolgot. Szeretem a személyesebb bejegyzéseket is, hisz kicsit közelebb érzi magát az ember a bloggerinához, ha olvashat egy-egy ilyet. Imádom a stílusát Hikarinak, mert gyönyörűen fejezi ki magát, a magyar nyelvet teljesen kihasználja és csodás véleményeket kapok tőle. Nagyon szeretem azt is Ashelyvel, a legjobb barátnőjével írnak közös véleményt egy könyvről vagy másról, mert lehet, hogy mind a két lány teljesen máshogy látja a dolgokat. A hónapban volt a születésnapja drága Hikarinak és összeírt magának egy 18-as listát. Bár szerintem ezt nagyon sok ember megfogadhatja! ITT olvashatjátok ezt a kis szösszenetet.

Azzal kezdeném, hogy Ashelyre már akkor felfigyeltem, mikor Hikarival még közös volt az Írásaim tárháza blog. Most, hogy saját blogja van kicsit aktívabb is, aminek nagyon örülök, mert megszerettem az írásait. A blogja egyszerűen gyönyörű! De ugye sosem a külcsín a fontos, hanem a belbecs. A blogoknál ez nem mindig igaz, sajnos, viszont Ashelynél a külső és a belső is szuper! Könnyen el lehet veszni a sok remek írás között, és van is miből válogatni. Csodás képeket képes gyártani, amik előtt én mindig értetlenül állok, mivel nem értek a Photoshophoz, sem semmilyen egyéb komolyabb képszerkesztőhöz. Amit hiányolok a blogról az az archívum, mert ott jobban el tudna igazodni az bogra tévedő egyén. Nagyon szeretem Ashelyben, hogy ő is nagyon szókimondó, mégis ha valami nem tetszik neki, azt is szépen el tudja mondani. Nehéz volt választani az április bejegyzései közül, de egy saját írást szeretnék Nektek bemutatni tőle, mert gyönyörűen játszik a szavakkal és az érzés ez által nagyon átjön. A vége ütősre sikerült, és hát igen…a szép magyar nyelv, egyszerűen imádom! A lényeg pedig ITT van, olvassátok!

Kukkantsatok be mind a három bloghoz, hisz garantálom, hogy mindenki talál magának olvasnivalót rajtuk. Ha pedig tetszik, amit láttok, nyugodtan iratkozzatok fel hozzájuk, hogy lássák ők is, hogy szuper dolog, amit csinálnak. 



4 megjegyzés:

  1. Ó, jaj, rendesen elérzékenyültem, hogy ilyen kedveseket és szépeket írtál rólunk. Köszönjük szépen, nagyon örülök, hogy így érzel velünk kapcsolatban. :) Mi is szeretünk téged. <3
    Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy írok nekünk :) nem tudom elégszer kihangsúlyozni, hogy imádlak Titeket! ^^ <3

      Törlés