2019-10-26

On Sai: Álruhában (Vágymágusok 1.) | BorítóleleplezésSziasztok!
Nagyon belejöttem a borítóleleplezésekbe, ezért mostanra is jut egy. Ez a könyv pedig On Sai írónő legújabb regényéhez kapcsolódik, ami a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában fog hamarosan megjelenni, és az Álruhában címet kapta.
On Sai neve sok Moly számára hangzik ismerősen, hiszen rengetegen rajonganak az Apa, randizhatok egy lovaggal? regényéért, illetve Calderon kapitány is sok női olvasó szívét megdobogtatja. Most pedig lássuk milyen csodás borítót kapott az írónő legújabb regénye és még egy EXKLUZÍV részletet is kaptok mellé!


Fülszöveg:
*
Lehet barátság férfi és nő között?

Szépvölgyi Rianna egy eldugott völgy grófkisasszonya, aki bogaras atyjával és zenész ikeröccsével él. Rianna férfiruhában van, amikor balszerencséjére találkozik Ras parancsnokkal, aki a hazaérkező hírhedt Kartal hercegnek gyűjt katonákat.
Riannát összecseréli az ikertestvérével, és magával viszi.
Ha rájönnek, hogy Rianna lány, kiirthatják felségárulásért a családját.
Vajon sikerül visszacserélnie magát, mielőtt lelepleződik?
De mit tegyen addig a férfiasan vonzó Ras, a magát mutogató jóképű Mort és a vad Lidérc közelében, ha a mágiája csalogatja a férfiakat?
Míg a hercegre várnak, valaki vadászni kezd a csapatra.
Rianna nem számíthat másra, csak az eszére, és egy hajmeresztő szövetségesre, miközben őket lesi a természet, ami hol a halálukat akarja, hol pedig illetlenül valami mást.
„…amikor reggelente álmosan felnézel a tornyokra vagy megcirógatod a falat, az ember azt kívánja, bárcsak ő lenne a kezed alatt.”

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Exkluzív idézet:

„Hosszú, fekete haját kontyba csomózta, míg az állát nagy gonddal borotválta. Pont ellenkezőleg, mint az épeszű férfiak. (…) Mély hangja felzendült:
– Nem kapsz el, kölyök!
– Kapjon el a borbély! Vagy anyád, ha hajat akar vágni!”

Az írónóről:
Varga Bea (On Sai) író, szerkesztő, viselkedéselemző.  A Könyvmolyképző Kiadó tehetséggondozási projektjét, az Aranymosást vezeti. Többféle korcsoportnak ír fantasztikumot, eddig tíz kötete jelent meg. Legsikeresebb könyvei az Apa, randizhatok egy lovaggal? , illetve a Segítség, támadnak a betűk! egy éven belül utánnyomást ért el.

Imádom a borító egyszerűségét, amin mégis csodálatosak az apró motívumok, amik megbújnak az egészben. Nektek hogy tetszik?
Ha felkeltette az érdeklődésetek a könyv >EZEN< a linken megrendelhetitek, Molyon >EZEN< a linken polcra tehetitek, feltehetitek kívánságlistára, vagy amit akartok. Végül >EZEN< a linken nyomon tudjátok követni az írónőt a Facebook oldalán, >EZEN< a linken pedig olvashatjátok a blogját is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése