2019-10-29

Rácz-Stefán Tibor: Pokolba a jópasikkal! | Borítóleleplezés


Sziasztok!
Újabb borítóleleplezés, hurray! Legalább ezek miatt van valami tartalom a blogon. So, ma Rácz-Stefán Tibor legújabb könyvének a borítója került leleplezésre. Készüljetek, mert nagyon forróóóó borítót kapott!
Fülszöveg:
*
A világ végére is követnéd azt, akit szeretsz?
Hunor igazi álmodozó. Egyetemre készülés helyett inkább szakácsnak tanulna, és a saját útját járná, ha túlféltő anyja és bátyja végre elengednék.
Viszont másra is vágyik: bátyja legjobb barátjára, a pokolian jóképű Gergőre, akibe már évek óta szerelmes.
Gergő kedves, vicces és figyelmes is, az a típusú srác, akivel minden tökéletes lehetne, ha nem vágyódna el annyira Magyarországról…
Ahogy beköszönt a forró nyár és az érzelmek is túlhevülnek, Hunor döntéshelyzetbe kerül:
Menjen, vagy maradjon?

Budapesten tartaná a családja és a főnöke, a morcos, de segítőkész Michelin-díjas séf, akitől sokat tanulhat.
London mellett is szólnak érvek, ezek közül a legerősebb a szerelem és az új kalandok ígérete.
Bármikor újrakezdheted az életed?
Hunor egyre jobban hinni akar ebben, csak azt nem tudja, hogy Budapesten vagy Londonban találhat rá a boldogságra…

„Akárcsak egy jó séf, Rácz-Stefán Tibor is gondos aprólékossággal válogatta össze legújabb regényének tökéletes hozzávalóit: Fiatalkori útkeresés, reménytelennek tűnő szerelem, a felnőtté válás nehézségei, finom ételek és egy minden szívet megdobogtató jópasi. Kell ennél több?” – Veronika’s Reader Feeder blog

Az év legszexibb és legérzelmesebb LMBT története.
Találj válaszokat a főhősökkel!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)
Az íróról:
Rácz-Stefán Tibor 1988-ban született, marketing asszisztens és blogger.
Művei kortárs problémákat feszegetnek olvasmányos, fiatalok számára is érthető formában. Korábbi regényei, a Fogadj el!, a Túl szép, a Mikrofonpróba és a Kapcsolatpróba, illetve az Élni akarok is nagy sikert arattak a hazai könyvpiacon.
A Pokolba a jópasikkal! a szerző második Rubin Pöttyös regénye.
Az író civilben népszerű könyves blogger, gondolatait naponta több százan olvassák. Szabadidejében falja a könyveket, és nagy rajongója a minőségi sorozatoknak is.
Ha felkeltette az érdeklődésetek a könyv >EZEN< a linken megrendelhetitek, Molyon >EZEN< a linken polcra tehetitek, feltehetitek kívánság- vagy várólistára, vagy amit akartok. Végül >EZEN< a linken nyomon tudjátok követni az írót a Facebook oldalán, >EZEN< a linken pedig olvashatjátok a blogját is. Instagramon is eléritek,  >EZEN< a linken
Mit gondoltok a borítóról? Imádom a szexi pasis borítókat, és a barátnőimnek is boldogan mutogatom őket, ők is hagy csorgassák a nyálukat. Úgyhogy szerintem meg is szerzem a könyvet, de nem csak a borítója miatt. Na jó, ezt már nem magyarázom ki, úgyhogy én csöndben el balra.
Köszönöm a figyelmet!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése