2019-10-10

Istók Anna: Semmiért egészen | Borítóleleplezés

Sziasztok!
Ma egy borítóleleplezéssel érkezem, ami nem más, mint Istók Anna: Semmiért egészen könyve, ami hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Sok moly számára nem ismeretlen az írónő neve, hiszen már megjelent egy könyve, ami az Éhes felhő a napot címet kapta, illetve egy novellája is megjelent az Érints meg! antológiájában. Most pedig lássuk legújabb könyvének a borítóját és minden egyéb érdekes infóját!

Fülszöveg:
Tudsz szívből szeretni?
Nándi és Flóra az egyetemen találkozik, ahol a jóképű fiú eltekeri a gépészkarra járó lány fejét. Senki sem jósol nekik nagy jövőt, de ők egymásba szeretnek és összeházasodnak.
A felszínen minden ideális. De vajon milyen sérelmek, hazugságok rejlenek a látszólag tökéletes kapcsolat mélyén? Mi lesz, ha egy nap az egyensúly felborul?
Valaki hibázik.
Valaki titkot rejteget
Valakit megcsalnak.
Valaki pedig nekiáll, hogy igazságot szolgáltasson.
Vajon ki lehet a titokzatos szerető, aki eléri, hogy Nándi szép lassan feladjon mindent: családot, lakást, munkát, karriert?
Vajon meddig éri meg bosszút állni, és mikortól kell megbocsátani?
Mindenki hibázik.
Te is.
Nézz csak tükörbe, azt hiszed, tökéletes vagy?

Az írónőről:
Könyvtáros, a Gödöllői Városi Könyvtár munkatársa. A helyi irodalmi kör, az Irka alapítója és vezetője. Verseit, novelláit közölte már a Műút portál és folyóirat, az Irodalmi Jelen, a KULTer és az Aranymosás Irodalmi Magazin.

Ha felkeltette az érdeklődésetek a könyv >EZEN< a linken megrendelhetitek, Molyon >EZEN< a linken polcra tehetitek, feltehetitek kívánságlistára, vagy amit akarok, végül >EZEN< a linken nyomon tudjátok követni az írónőt a Facebook oldalán.
Szerintem gyönyörű lett a borító, amit Ambrus Reni tervezett. Mit gondoltok róla?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése