2019-10-08

„Meg akarjuk változtatni a világot pólóinkkal!” - Interjú a PamutLabor csapatával

Sziasztok!
A napokban már a Facebook oldalon pedzegettem egy kis meglepetést, amit a PamutLabor csapatával hoztunk össze Nektek. Azonban ez még várat magára, de már nem sokáig. Addig pedig ismerjétek meg egy kicsit közelebbről a PamutLabort egy kérdezz-felelek keretein belül.
Kik rejtőznek a PamutLabor mögött? Meséljetek kicsit magatokról!

Folyamatosan bővülő kecskeméti póló nyomtató szuperhősök vagyunk, akik harcolnak a silány minőség és az elégedetlenség ellen. :)
A mindennapos nehézségeink ellenére, imádjuk a munkánkat és fontosnak tartjuk, hogy jól érezzük magunkat a pólók birodalmában.
Erről a boldogságról egy fantasztikus főnök gondoskodik, akire mind barátként tekintünk. A laza személyiségének és nagy tudásának köszönhetően, egy király csapatot, remek embereket hozott össze a közös cél érdekében.
Jelenleg 15-en dolgozunk együtt, az ország különböző pontjairól és a határon túlról érkezve. Csapatunk színességét 2 kutyus is gazdagítja, akiknél hűségesebb munkatársakat nem is találhatnánk. :)
Mikor és miért pattant ki a fejetekből a PamutLabor ötlete? A név honnan jutott eszetekbe?
Az említett jó fej iránymutatónk az egyik szerettének csináltatott egy egyedi pólót, de nem várt eredmény születet. A póló amellett, hogy pocsék minőségű volt (ráadásul elmondása szerint kisegérre vett pólót, de egy elefánt is belefért volna), még drágának is bizonyult. Nem érte meg ár-érték arányban. Azonnal a szeme elé került, valamiben megtudja változtatni a világot. „..király pólókat akarok hordani és ezt mindenkivel meg akarom osztani...”
Az addigi tartalékait összeszedte, gyerekjátékait eladta és belevágott a pólóbizniszbe, ami 5 éve folyamatosan fejlődik és az ország vezető pólónyomtató cége címet érdemelte ki.
A név random jött, mint minden más Csapatunk első pár évében. 40 szó lett összeszedve, ami a pólónyomtatáshoz kapcsolódik. A technikának köszönhetően ezek a szavak párosítva lettek és egyszer csak a gép kidobta az 5 lehetséges név közé, PamutLabor. Ezután 40 ismerős szavazatának köszönhetően születet meg a döntés, a nyertes elnevezés. :)

Mennyi időbe telt megvalósítani azt, amit elképzeltetek?
Nem voltak nagy álmok, csupán olyan pólókat akartunk készíteni, amit mi is szívesen viselünk. Ennek az eszmének köszönhetően rövid idő alatt magas ívben növekedtünk. A mostani elképzeléseink viszont sokkal kidolgozottabbak és céltudatosak.
Mi alapján választotok témát, mintát egy-egy pólónak? Olyanokat terveztek főleg, amiket Ti is szívesen hordanátok, esetleg inspirálódtok más oldalakról, vagy összedugjátok a fejetek és közösen ötleteltek?
Első számú szabályunk, hogy csak is kizárólag olyan pólót adunk ki a kezünk közül, amit mi is örömmel felvennénk. A minták tulajdonképpen személyiségünkből kiindulva születtek meg, és ahogy a csapatunk bővült, mindenki ötlete megvalósításra került.
Az idő múlásával megjelentek az igények, egyre többen írtak üzeneteket, hogy mit látnának szívesen oldalunkon, mit szeretnének vásárlóink hordani. Mivel mindannyian mások vagyunk, legyenek azok csapatunk tagjai vagy leendő vásárlóink, úgy döntöttünk mindenki érdeklődési körét ki akarjuk elégíteni. Mindenki találjon magának valamit nálunk, ami személyiségét tükrözi.


A pólók mellett bögrék, párnahuzatok, táskák és egyéb klassz ajándéktárgy fellelhető a webshopban. Szeretnétek tovább bővíteni a termékpalettát?
Természetesen igen, mivel imádjuk és rajongunk a kihívásokért. Egy új termék bevezetése hónapokig tart, a legtökéletesebb minőségért nagyon sokat tesztelünk és a leghatékonyabb folyamatot tesszük mögé. Várnak még meglepetés termékek webshopunkban :)
Mik a terveitek a jövőre tekintve?
Nagyon-nagyon sok tervünk van, és azon dolgozunk, hogy minél többet megvalósítsunk.  Szeretnénk megbízhatóak és hűek maradni a vezetői címhez, amit vevőinknek köszönhetünk!
Minden lehetőséget megragadunk, hogy javítsunk a vásárlói élményen, hisz a rendelés leadásakor vagy a csomag érkezésekor mi sem szeretünk várakozni.
Hiszünk abban, hogy minden problémát megtudunk oldani, és a felesleges terheket levesszük a vásárlóinkról. Mindenki legyen elégedett PamutLabor pólójával. Szavak nélkül mindenki a pólóján viselhesse azt, amit gondol vagy azt amit szeret, amiért rajong vagy amit utál.
Meg akarjuk változtatni a világot pólóinkkal!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Bízom benne, hogy mindenkinek hiper-szuper szimpatikussá vált a társaság. Imádom őket és az elszántságukat, az energia pedig sugárzik belőlük. Nemrég hozzám is érkezett egy póló a laborjukból, amit rögtön ki is mostam és büszkén vettem fel a melóhelyre.
Ha úgy érzitek nem volt elég a PamutLabor csapatból, kövessétek be őket Facebookon >EZEN< a linken, Instagramon is jelen vannak >ITT<, és ne feledjétek el átböngészni a webshopot >ITT<, mert garantálom, hogy mindenki talál magának való mintát… ha mégsem, akkor megtervezheti, így extrán egyedi lesz.
Hamarosan pedig indul a közös meglepetésünk Nektek, csekkoljátok a blog Facebook oldalát.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése