2019-10-18

Colleen Hoover - November 9. | Borítóleleplezés


Sziasztok!
Mára jut még egy kis meglepetés. Ez pedig Colleen Hoover hamarosan megjelenő könyvének, ami a November 9.-nek a borítóleleplezése. Colleen Hoover az egyik kedvenc írónőim közé tartozik, így nem hagyhattam ki ezt a leleplezést. A November 9. regényének megjelenését pedig sok magyar rajongó úgy várja, mint a Messiást. Viszont addig majd’ 1 hónapot kell még várni, addig be kell érni ezzel a csodás borítóval.

Fülszöveg:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki találkozott egy lánnyal.
A Lánnyal.
Fallon megismerkedik Bennel, az ígéretes regényíróval – egy nappal azelőtt, hogy az ország másik felére költözik. A szerencsétlenül időzített vonzalmuk a lány eseménydús életével együtt megadja azt az ihletet, amire Ben mindig is vágyott a regényéhez. Telik-múlik az idő, párhuzamosan futó életükben jönnek-mennek a kapcsolatok és a csalódások, de továbbra is találkoznak évente egyszer, mindig ugyanazon a napon. Egészen addig, ameddig Fallon el nem bizonytalanodik, hogy Ben vajon igazat mond-e neki, vagy csak tökéletes valóságot kreál a regényéhaz az ütős konfliktus kedvéért.
Lehet-e egyáltalán szerelmi történetnek nevezni Ben kapcsolatát Fallonnal – és egyúttal a regényét is –, ha szívfájdalommal végződik?
Feledhetetlen szerelmi történet egy író és váratlan múzsája között.
Újdonság magyarul a New York Times sikerlistájának élére törő Colleen Hoovertől.
Hagyd, hogy elvarázsoljon!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Az írónóről:
Colleen Hoover a New York Times sikerszerzője, Texasban él férjével és három gyermekükkel. Tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szóló regényeivel egy csapásra belopta magát az olvasók szívébe. Magyarul is megjelent kötetei: – Vallomás, Velünk véget ér, Egy nap talán-, a Reménytelen- és a Szívcsapás-sorozatok, valamint a Tarryn Fisherrel közösen írt Soha, de soha-sorozat.
Az írónő megtalálható Facebookon (www.facebook.com/authorcolleenhoover), Instagramon és Twitteren (@colleenhoover), valamint saját weboldala is van (www.colleenhoover.com).
Mit szóltok ehhez a gyönyörű borítóhoz?
Én teljesen odáig meg vissza vagyok érte!
Ha felkeltette az érdeklődésetek a könyv >EZEN< a linken megrendelhetitek, Molyon >EZEN< a linken polcra tehetitek, feltehetitek kívánságlistára, vagy amit akarok.
Ne feledjétek: hamarosan Magyarországra látogat az írónő, és akár már ezt a könyvet is dedikáltathatjátok vele. A Facebook eseményt >ITT< megtaláljátok, és nyomon tudjátok követni a legújabb fejleményeket.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése