2018-06-07

Ruby Taylor – Richard Jewitt: Állati jó hajtogató

Fülszöveg:
„Roppant szórakoztató” – Isniff Books
Készíts és gyűjts 10 cuki hajtogatós papír állatkát!
Rakd össze és játssz a papír kisállatokkal!
Sabita, Dönci, Grace hercegnő és az ő puha, pikkelyes, tollas barátaik új társaságra vágynak – Rád! Minden állat magával hozza kedvenc ételét és kellékét, hogy minél otthonosabban érezze magát nálad.

Könyvinformációk:
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 68 oldal
Megjelenés időpontja: 2017. október 15.
ITT MEGVÁSÁROLHATÓ

Véleményem:
Köszönöm szépen a recenziós példányt az Álomgyár Kiadónak!
Mikor lehetőségem volt megkapni ezt a könyvet, rögtön a fiúkra gondoltam, és hogy vajon nekik tetszeni fog e. De úgy voltam vele, hogy adok neki esélyt, majd maximum azt mondják a gyerekek, hogy nem jött be nekik. Majd mikor kézhez kaptam jött a nagy meglepetés…
A könyv külleme igazán szép, és igényes munka. Nagy méretű maga a kiadvány, amin meglepődtem, mert azt hittem amolyan „szokásos” hajtogatós könyvet kapok kézhez, mint a régi origamis könyvek. Először kicsit meg is voltam ijedve, mert nem nagyon van kézügyességem, szóval csak bízni tudtam abba, hogy valami szépet sikerül kihozni a könyv leírásai alapján. Aztán bele is lapoztam, és nyugtáztam magamba, hogy a belseje is szuperül van megoldva. Mikor pedig megmutattam a fiúknak, na akkor jött az igazán meglepő dolog! Úgy örültek neki, mint majom a banánnak. Alig várták, hogy belevágjunk, és minél több állatot készítsünk el a könyvből.
Első találkozás a könyvvel
A könyv belseje igazán gyerekbarát, mindenféle szempontból. Először is a betűméret tökéletes azon kicsi molyocskáknak is, akik nemrég tanultam meg olvasni. A másik, ami szintén piros pontot érdemel, az a szöveg mennyisége. Az is gyerekbarát, mert csak a legfontosabbak vannak leírva. Ebből adódik talán az egyik hátránya is, mert a hajtogatás leírása is le van minimalizálva. Nekem felnőttként egyértelmű volt a jelek alapján is, hogy mit hova kell ragasztani, de a gyerekek lehet értetlenül néznek, ha egyedül csinálják.
Belső lapok
Visszatérve a könyv belsejéhez. Az is remek megoldás, hogy az állatok alkatrészei, és kiegészítői perforált lapokon vannak elhelyezve, ezért nem szükséges olló a kivágásukhoz. Sőt, még felnőtt sem szükséges hozzá. Nekem a Kisebb is nagyon ügyesen tudta kiszedegetni a szükséges cókmókokat. Igaz, néhány helyen kicsit beleszakított, de még így is élvezte, hogy saját maga csinálhatja. A Nagyobb pedig már nagy odafigyeléssel szedte ki a felhasználandó alkatrészeket.
Folyik a munka
Mikor az összeszerelésre került a sor, akkor én vettem kezembe az irányítást, mert csak pillanatragasztó volt itthon, azt pedig nem szívesen adtam oda a gyerekeknek. De biztos vagyok benne, hogy egy kis segítséggel ők is képesek lettek volna összeragasztani az állatkákat. A végeredmény pedig 4 cuki 3D-s papírállatka, aminek nagyon örültek a fiúk. Azonnal birtokba is vették őket, adtak mindnek új nevet, és rögtön bele is vetették magukat a játékba.
A végeredmény
Összességében remek kikapcsolódás a gyerekeknek, és ügyetlen kezű felnőtteknek, mert a siker garantált.
Ajánlom azoknak, akik:
- rendelkeznek otthon gyerekkel, ragasztóval, és egy kis szabadidővel,
- szeretnek kreatívkodni, de nincs hozzá ügyes kezük,
- allergiásak az állatokra, de mégis vágynak egyre.
Értékelésem: 5/5 csillag
A képek a Pinterest oldalról származnak, és saját készítésűek.

35 megjegyzés:

 1. simlab-composer-crack can be sophisticated. 3D rendering program enables an individual to bring in 3D scenes from several 3D CAD formats. It supports 3DS Stable Operates Collada FBX, as well as much more.
  new crack

  VálaszTörlés
 2. idm khokharpc Such a nice and helpful piece of information. I’m so happy that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  VálaszTörlés
 3. tipard dvd creator atozcracksoft Thanks for the post. Very interesting post. This is my first-time visit here. I found so many interesting stuff in your blog. Keep posting..

  VálaszTörlés
 4. https://dorkaanyaolvas.blogspot.com/2018/06/ruby-taylor-richard-jewitt-allati-jo-hajtogato.html?showComment=1619499430436#c2762073126278033211

  VálaszTörlés
 5. Such a nice and helpful piece of information. I’m so happy that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. idmcracksetup.com

  VálaszTörlés
 6. https://dorkaanyaolvas.blogspot.com/2018/06/ruby-taylor-richard-jewitt-allati-jo-hajtogato.html?showComment=1535855882610#c5577643546992023657

  VálaszTörlés
 7. Here's the softwares that you can use free. You guys just visit our site and get all the latest and older softwares Smadav Pro Crack Kindly click on here and visit our website and read more.
  Smadav Pro Crack
  Zoiper Crack Apk Free Download
  CloudMounter Crack
  Apple Keynote Crack
  Firefox Crack Free

  VálaszTörlés
 8. Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me. Paragon Hard Disk Manager Crack

  VálaszTörlés
 9. I have seen your writing skills. Your writing skills are very amazing. I really like your writing skills very much. I think you are a heavy and an old blogger. Thanks for sharing it with us also.
  avast premium security crack
  unity pro crack
  golden software grapher crack
  wondershare recoverit crack
  clean master pro crack
  Crack Like

  VálaszTörlés