2017-03-18

Asszociációs kihívás #2



Itt a március közepe és folytatódik a Missreaders blog írója FairyDust által kreált nagyon szuper kis kihívás, az asszociációs kihívás. Aki nem tudná, hogy mi ez, annak elárulom, hogy minden hónapban megad FairyDust 5 gif-et, ehhez pedig rendelni kell egy könyvet vagy szereplőt, vagy bármit, ami eszünkbe jut a gif-ektők. Akinek kedve van csatlakozzon nyugodtan, jó kis móka!


Sokági keresgéltem a olvasmányaim között, hogy ki az az alany, aki egy fűszálban is képes elesni. Majd rájöttem, hogy hát William R. Conrey a Winie Langton történetekből teljesen ilyen volt, mikor elkezdett tanulni Winie-vel.


Van egy pár olyan könyv, amire ilyen fejet vágtam az biztos. Sokszor próbálom újra elkezdeni vagy félretenni kis ideig, hátha a hangulatommal van a baj, azért nem tetszik egy egy könyv, de aztán rá kell jönnöm, hogy nem nekem való a könyv. Ilyen például Alice Hoffman: Gyönyörű titkok múzeuma, Rachel Hawkins: Hex hall sorozat, Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek. Bocsi mindenkitől, akik ezeket szeretik, nekem nagyon nem jöttek be, pedig adtam nekik esélyt.


Katie McGarry: Pushing the Limits – Feszülő húr, Sara Raasch: Hó, mint hamu. Talán ez a kettő könyv, ami hasonló reakíciót váltott ki belőlem. Ez a körülbelül, hááát, jóóó… Egynek elment, köszönöm!


Veronica Roth: A hűséges, Cecelia Ahern: A Vétkes és még folytathatnám a listát, mert elég sok könyv van, amit nem szeretnék a közelemben sem látni.


Ugyanazok a válaszaim, mint az előtte lévőre, mert ha mégis a közelembe kerül egy is közülük, tuti, hogy lehajítanám erről a szikláról.


Hát, így visszatekintve elég negatív lett ez a kör, de hát nem lehet minden könyv mindenkinek csupa csillám és érzelmi hullámvasút.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése