2017-03-05

Lendületbe kerültem, mert péntek az én napom



Szóval én itt a háttérben szépen építgetem a kapcsolatokat, kiadókkal, írókkal, magazinokkal. Nemrég lehetett jelentkezni a Lendület Magazinba különböző posztokra ilyen volt a könyvmoly, segédszerkesztő, vendégblogger stb. Mondom, megpróbálom, hátha lesz belőle valami.
Elküldtem a rövid ismertetőt a blogról és magamról, aztán vártam, és vártam, közben tűkön ültem, hogy mikor érkezik valami reakció. Nem kaptam sokáig semmit, majd jött egyszer egy levél, hogy küldjek egy könyvajánlót. Sok embert megkérdeztem, hogy melyiket küldjem el a blogról, mindenki mást mondott, egy volt benne a közös: azt, amelyikről úgy érzem, hogy a legjobb lett. Nem árulom el, hogy melyikre esett végül a választásom, lehet tippelni! Majd miután elküldtem a választott ajánlót, jött a következő levél, hogy szeretnének velem dolgozni, de logisztikázni kell, mert sok a jelentkező. Ezután történt még egy két levélváltás a magazin tulajdonosával, Timivel, és arra jutottunk, hogy küldjek még egy pár bejegyzést, amiben nem csak könyvekről írok. Megtörtént ez is, és csak annyit kaptam vissza, hogy köszöni, március 5.-én jelentkezni fog még. Na, ez után mindenki gondolhatja, hogy mennyire izgultam, hogy vajon mi lesz, tetszik vagy sem, jókat küldtem e el, mégsem azt kellett volna, hanem másikat.
És eléreztünk a mai naphoz, mikor jött a levél, hogy SIKERÜLT, BEKERÜLTEM! Gondolhatjátok, hogy örömtánc, örömkönnyek minden játszottak persze ezt kívülről nem látta a család, mert dilisnek gondoltak volna. Most pedig jön a lényeg: ezentúl péntekenként a Lendület magazinban is olvashattok tőlem cikkeket, ha itt nem lennék elég. Szabad kezet kaptam, szóval elég sok dologról írhatok, interjúzhatok (nem csak írókkal), és a személyesebb dolgaim is kiélhetem majd ott, amit mondjuk a blogra nem szerettem volna feltenni, mert nem illik, viszont jól esik magamból kiírni.

Remélem ott is nyomon fogtok követni! Köszönöm a figyelmet, puszi mindenkinek!

3 megjegyzés: