2020-04-16

Tavasz 2020 | alkotói pályázat 2020


Sziasztok!
Újabb pályázati felhívást szeretnék Veletek megosztani, amit a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) hirdetett a fiatalabb alkotók számára.
A pályázat kiírása
Kedves Diákok!
A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése TAVASZ 2020 címmel alkotói pályázatot hirdet általános és középiskolai fiatalok számára.
Ez a tavasz nem olyan, mint a többi volt. Nem járhattok iskolába, elmaradnak az edzések, szakkörök, kötetlen összejövetelek. Barátaitokkal, rokonaitokkal sem találkozhattok személyesen. A szűkebb család tagjaival, szüleitekkel, testvéreitekkel összezárva telnek a napok.
Kérjük, ha kedvetek és időtök van, küldjétek el nekünk rajzaitokat, festményeiteket, fotóitokat, rövid (maximum 3 perces) videóitokat, verseiteket vagy novelláitokat. Fontos, hogy minden mű idén tavasszal készüljön.
A beküldési határidő: 2020. május 31. A beérkezett pályaműveket neves művészekből, írókból, költőkből álló szakmai zsűri fogja elbírálni. A legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk, az irodalmi műveket közöljük a média platformjain és nyomtatásban is megjelentetjük. A legügyesebb kreációk szerzői értékes könyvcsomagban is részesülnek.
Az ünnepélyes eredményhirdetést és találkozót a veszélyhelyzet feloldását követő első könyvünnepen rendezzük meg. Reményeink szerint 2020 őszén. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése a hatályos adatvédelmi szabályokat és a szerzői jogra vonatkozó előírásokat betartja. Egy pályázó egy műfajban egy pályaművet nyújthat be.
Várjuk a 2020 tavaszán született műveket.
Tudjátok, EZ A TAVASZ NEM OLYAN, MINT A TÖBBI VOLT.
Alkotásaitokat a tavasz2020@mkke.hu e-mail-címre küldjétek el. A verset, novellát, videó linkjét e-mailben vagy mellékletként, a rajzot és más képet csatolt fotóként. Írjátok meg életkorotokat, lakóhelyeteket és azt az e-mail-címet, ahol elérhetünk benneteket.
Üdvözlettel, a magyar könyvkiadók és könyvterjesztők közössége nevében
Gál Katalin az MKKE elnöke.
A pályázat részletei
Hova? A tavasz2020@mkke.hu e-mail-címre, írjátok meg életkorotokat, lakóhelyeteket és azt az e-mail-címet, ahol elérhetnek benneteket.
Meddig? 2020. május 31.
Ki? Bárki, aki általános vagy középiskolai tanuló.
Csak biztatni tudlak Titeket arra, hogy próbáljátok ki Magatok a pályázaton. Hajrá Mindenkinek!
A pályázati anyagot és a képet a MKKE biztosította.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése