2020-04-08

Sorsfordító történetek novellapályázat | 2020

Sziasztok!
A Menő könyvek novellaíró pályázatot hirdetett, melyben mindenki eljátszhat a gondolattal, hogy mi lett volna ha a kedvenc Disney mese nem úgy alakult volna, ahogy alakult. Ha szerettek írni és megmutatni a tehetségetek, netán még a téma is tetszik, akkor nosza, hajrá, ragadjatok tollat és használjátok ki a lehetőséget. További részleteket alább olvashattok, hogy hova, milyen formátumban, meddig tudtok beküldeni, de ami a legfontosabb, a lehetséges megjelenésről is írok.

A pályázat kiírása
Hamarosan érkezik az élő szereplős Mulan-film. A Menő Könyvek ifjúsági regénysorozatot indít Sorsfordító történetek címmel. Ezekben a regényekben, ismerős és kedvelt történetekben minden másképpen alakul, máshogy folytatódik, mint ahogy megszoktuk. A könyvhöz kapcsolódóan novellaíró pályázatot indítunk.
Mi lett volna,...
...ha Mulannak az Alvilágba kell leszállni, hogy megmentse a szerelmét?
...ha nem Hófehérkét, hanem a herceget mérgezi meg a gonosz mostoha?
...ha Csingling nem Pán Péterrel, hanem Hookkal megy először Sohaországba?

Eljátszottál már a gondolattal, hogy kedvenc meséd, filmed valahogy máshogy ér véget? Vagy hogy egy adott ponton más fordulatot vesz, és teljesen másképp folytatódik? Ha igen, itt az idő, hogy megoszd velünk!

A Menő Könyvek novellaíró pályázata várja a te történetedet. Írd meg novella formában vagy cselekményvázlatban (szinopszisban) a kedvenc történetedet, de úgy, ahogyan te képzeled el, és küldd el a kiadónak!

A Menő Könyvek kiadója e-bookban jelenteti meg a nyertes műveket, és szerzőik ráadásul megkapják a Sorsfordító történetek első kötetét.
A pályázat részletei
Hova? A manokonyvek@lira.hu e-mail címre, az e-mailben tüntesd fel neved, életkorod, telefonos elérhetőséged is.
E-mail tárgya? Sorsfordító történetek.
Milyen terjedelemben? Maximum 10 000 leütés.
Meddig? 2020. május 1., éjfélig.
Ki? Bárki, ha elmúlt már 10 éves, de még nem idősebb, mint 30.

Csak biztatni tudlak Titeket arra, hogy próbáljátok ki Magatok a pályázaton. Hajrá Mindenkinek!
A pályázati anyagot Menő Könyvek biztosította, a képeket a Facebook eseményről származnak.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése