2018-01-16

Az én kedvenc bloggerem: december


Ebben a rovatban az előző havi kedvenc bloggereim/vloggereim mutatom be.
Kicsit ezzel a bejegyzéssel is meg vagyok csúszva, de mostanában kaotikusak a napok. A lényeg, hogy itt vannak a kedvenceim, és nem marad el a rovat. 

Könyv és más
Zsuzsi bogját imádom,mert nem csupán könyvértékelések, és könyves dolgok találhatóak rajta, hanem saját készítésű DIY dolgok is. Megmondom őszintén mindig irigykedve nézem azok a aszépségeket, amik felkerülnek a blogra, mert én is úgy ügyeskednék, de hát a lustáság általában győzedelmeskedik a tett fölött. Ezért is imádom ennyire a Könyv és más blogot, mert ott nem csak a könyvekben gyönörködhetek, ahem a saját kászítésű tárgyakban is, amik természetesen mindig egy könyvhoz készülnek. Decemberi DIY bejegyzésből pedig a kedvencem a Koboldóra lett, ha nem tudjátok, hogy mi az, nézzétek meg ITT, ha kedvetek támad Ti is elkészíthetitek.

Egy könyvkósza kritikái
Nem is tudom, mikor kattantam rá erre a blogra, de azt vettem észre, hogy egyre többször járok arrafelé. Imádom Nelladel őszinteségét, ami egy kis szarkazmussal vegyül. Komolyan mondom olyanokat szoktam rajta nevetni, hogy a család néha bolondnak néz, hogy min röhögök. Mindenféle könyves cókmók megjelenik a blogon, én mégis az egyéb bejegyzéseket sűrűbben nézem. Pontosan ezért a decemberi bejegyzéseim közül épp egy olyan szösszenet lett a kedvencem, amiben a kedves bloggerina a könyvek borítóját veszi górcső alá. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mik azok a dolgok, amik Nelladelt illetve engem is idegesítenek ITT meg is nézhetitek.

Pergamenre hányt szavak
Ezer éve fel vagyok iratkozva Evelin blogjára, és kapom mindig a mailt, ha ír egy új bejegyzést. Eleinte nem nagyon olvasgattam, aztán nyár óta alig várom a maileket az újabb irományairól. Nagyon szeretem, hogy mindig a lényegről ír, semmi felesleges félrebeszélés vagy sallang, és mégis felkelti az érdeklődést egy-egy könyv iránt. A legjobban viszont a book tageket szeretem, egy jó párat már hoztam is el tőle. Viszont decemberi bejegyzései közül nem egy book tag volt a kedvencem, hanem egy könyvajánló, amiben karácsonyi témájú könyveket szedett össze. Mindig gondban vagyok azzal, hogy mit olvassak karácsony alkalmából, de Evelin idén megkönnyítette. Kár, hogy nem jutottam el addig, hogy bármit is elővegyen ERRŐL a listáról.

Ha valamelyik blog felkeltette az érdeklődésetek merüljetek el bennük, mert mindegyiken nagyon izgalmas és egyedi tartalmak vannak.

A képek az említett blogokról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése