2017-11-12

Az én kedvenc vloggereim októberben


Ebben a rovatban az előző havi kedvenc bloggereim/vloggereim mutatom be.

Az ötlet Erikától származik, és sokáig sokan is csináltuk, csak sajnos valami miatt ez abbamaradt, de én annyira megszerettem, hogy folytatom.
A mostani bejegyzésben 4 olyan vloggert mutatok be, akiket rendszeresen követek a Youtube-on. Különös, de a 4 személyből, csak 1 a könyves. Egyébként nagyon meg szoktam válogatni, hogy kiket követek a videócsatornákon, mert ha valakinek nem tetszik a hangja, vagy a stílusa, akkor nem vagyok képes tovább nézni. Viszont ők négyen mind a kettő fontos szűrőn átmentek, így minden alkalommal iszonyatosan várom az újabb videóikat. Nos, jöjjenek is a kedvenc vloggereim!

Bibi az egyetlen könyves vlogger, akit követek és nem csak a Youtube-on, hanem a blogján is. Imádom a stílusát, hogy őszintén megmondja a tutit. Amit viszont a legjobban bírok az az egész család! A kislánya egyszerűen zabálnivaló, még így távolból is, a férje pedig igazi pasi, akin sokszor látszik, hogy csak azért csinálja az egészet, mert a felesége imádja csinálni, és így támogatja. Ennél jobb dolgot nem is tudna tenni egy férfi a szerelméért. Kedvenc videót nem tudok kiemelni, nézzetek meg egy párat Ti is ITT, és bepillantást kaptok a Kócs-Szabó famíliából.

Szirmai úrra valamikor 2013-ban ismerkedtem meg a sógorom által. Még ő mutatta meg az egyik videóját, és azóta rendületlenül követem. Na azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy zaklatom vagy hasonló, csak éppen alig várom, hogy érkezzen az új videója, én ennyivel is beérem. Imádom a hangját, de komolyan! Mivel nekem ez a vesszőparipám, azért elég kár lett volna azért, ha valami nagyon nyekergős hangja lenne Gergőnek. A videói iszonyatosan viccesek, teli szarkazmussal és hatalmas igazságokkal. Nem rejti ő sem véka alá a véleményét. Aki nem ismerné, az ITT meg tudja nézni a csatornáját, de vigyázat: függőséget okozhat!

Már nem igazán tudom, hogy miként akadtam rá Marisra, de első pillanattól megkedveltem. Nem az a csajos csaj, és talán ez tetszett meg benne a legjobban. Nyíltan fel meri vállalni önmagát és az identitását, ami azért nem kis dolog. Szeretem benne, hogy még a komoly dolgokat is képes elhülyéskedni, és mindig mosolyt csal az arcomra. A kedvenceim a DIY videói, mert tudja, hogy annyira nem ügyes kezű, mégis újra és újra megpróbál valami szuper dolgot alkotni. Egyébként pedig ez mindig össze is jön neki, szóval hajrá, remélem ezekből lesz még több. ITT meg tudjátok nézni a csatornáját, remélem számotokra is olyan szórakoztató lesz, mint nekem.

Igen, ő is itt van a kedvenceim között. Tudom, sokan nem szeretik, mások pedig imádják. Én a kettő között vagyok, néha jókat röhögök rajta, máskor viszont erőltettetnek érzem a poénokat, bár többször van, hogy tetszik. Nem tudom az okát, hogy miért követem, ez ilyen addiktív dolog, hogy egyszer rászoktam és pont, nincs miért, csak tény. Dancsó Péter Videómánia csatornáját ITT tudjátok megnézni, ha érdekel.

Ők voltak a kedvenc vloggereim októberben, meg úgy általában, de az előző hónap inkább a Youtube-os emberkékre szenteltem.

Ti kiket követtek a videó megosztó oldalon? Kik a kedvenceitek?

4 megjegyzés:

  1. :D ez meglepett, de jòl is esett ;) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért lepett meg? Ott vagyok én, csak titokban ;)

      Törlés
  2. Szia! (: Nagyon aranyos vagy, hogy folytattod ezt, s szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Lehet jövőre én is hasonlóan fogok cselekedni. ^^ Meghoztad rá az erőmet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Szerettem a kis csapatot, és hogy közösen csináltuk, és sajnálom, hogy nincs Erikának ideje továbbvinni, viszont nekem tényleg a szívemhez nőtt, ezért is fogom írogatni a kedvenceim rendületlenül :)
      Kíváncsi vagyok a kedvenceidre, így ha megírtad, linked be majd hozzám valamelyik kedvenc blogger bejegyzésemhez :)

      Törlés