2018-07-18

Top5Wednesday – Kikosarazott könyvek



Sziasztok!
Ha szerda, akkor érkezik a szerdai top 5 rovat. A mai napon olyan könyveket szedtem egy csokorba, amik valamikor valami oknál fogva felkerültem a várólistámra, de aztán lekerültek róla.

A Top5Szerdára egyébként Rétánál bukkantam rá. Ez egy hetente jelentkező rovat, amiben egy GoodReads-es csoportban megtalálható témákban fogok bemutatni könyveket. A csoportot meg is tudjátok nézni ITT, és ha kedvetek támad, akár csatlakozhattok is. Egyre több magyar résztvevője is van ennek a Top5Szerda rovatnak, amit a Molyon egy zónában megtaláltok. ITT megnézhetitek, hogy miket szedtek össze a mieink.

Elkezdtem ezt a könyvet, mikor még ismerkedtem az erotikus műfajjal, és elég nagy mellényúlás volt. Nagyjából 50 oldalig jutottam vele, majd felkerült a várólistámra, hogy majd máskor elolvasom. Aztán rájöttem, hogy nincs hozzá erőm, soha nem fogom újra elővenni, így inkább elajándékoztam. Azóta sem érzek késztetést, hogy elolvassam.

Nagyon rá voltam izgulva a könyvre, mikor bejelentették, hogy megjelenik magyarul. Aztán egyre több molytól kapott negatív értékelés, és elment tőle a kedvem.

Még mielőtt nem olvastam az első részt, a Hó mint hamut, addig nagyon kíváncsi voltam a sorozatra. Aztán csalódtam egy hatalmasat az első könyv elolvasása után. Ez pedig oda vezetett, hogy már le is került a TBR-listámról a második rész.

Mindenki áradozott erről a könyvről, hogy mennyire szép és jó és húúú. Aztán bementem a könyvátrba és ott fogadott a Friss szerzemányek szekcióban, hát belelapoztam. Szomorúan vettem észre, hogy ez inkább képeskönyv, mint könyv. Emiatt a csalódás miatt már nem is voltam rá kíváncsi, le is került a várólistámról.

Végigkínlódtam az egész Divergent sorozatot, és úgy érzem, hogy erre a kiegészítő kötetre nincs szükségem. Bár lehet jobban élvezném, mint Tris kínlódását, de nagyobb az ellenszenvem, mint a kíváncsiságom.

Nektek voltak olyan könyvek a várólistátokon, amik később lekerültek róla?
A képek a moly.hu oldalról származnak. A fejléckép saját készítésű.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése