2018-02-08

Valentin-napi nyereményjáték



Sziasztok!
Hamarosan itt van a Valentin-nap, azaz a szerelmesek ünnepe! Ennek örömére hoztam Nektek egy nyereményjátékot.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem ez egy tök felesleges ünnep, hiszen az év bármelyik napján ünnepelhetjük a szerelmet, bár tudom, hogy ahogy a legtöbb ünnepnek, ennek is keresztény alapja van. Ezt most nem kezdem el taglalni, hiszen a Google mindenkinek a barátja.
Na, de hadd térjek a lényegre! Annak ellenére, hogy nem szeretem ezt az ünnepet, mégis kihasználom, mégpedig arra, hogy megajándékozzalak benneteket kedves Olvasók! A játék február 9-14 között fog zajlani, két fantasztikus könyvért és egy kis meglepetésért.

Mik lesznek a nyeremények?
A romantikusabb hölgyeknek Hajdú-AntalZsuzsanna: Utánad könyve és hozzá egy kellemes illatú Avon Dream parfüm.
Akik pedig a kissé mocskos erotikát részesítik előnyben, azoknak Rona Fire: Switch könyve és mellé egy karakteres Avon Alpha for her parfüm.
Mind a kettő könyvet imádtam és ajánlom mindenkinek, ezért is őket választottam, hogy minél több emberhez eljussanak. Ne ijedjetek meg, az Utánad úgy is olvasható és élvezhető, ha nem olvastátok az első részt, de a teljes élményért ajánlott annak ismerete is.

Mit kell tenni a részvételért?
A feladatok vajmi egyszerűek lesznek, de csak azok vesznek részt a sorsoláson, akik az összes pontot teljesítik. Erre kérlek, figyeljetek!
1. feladat: Válaszolni a Rafflecopterben található kérdésre. Előbb be kell jelentkezni Facebook profillal, vagy egy olyan e-mail címmel, amit rendszeres használatban van, hiszen erre fogom majd az értesítőt kiküldeni, ha valaki nyert.
2. feladat: Kiválasztani, hogy melyik nyereményt szeretnéd megnyerni. Ide mindenképp válassz egyet, mert ez megkönnyíti a sorsolást.
Bónusz feladat: az Avon Magyarország, Hajdú-Antal Zsuzsanna szerzői oldala és Rona Fire írónő oldala megtekintése és lájkolása. Ez természetesen nem kötelező, de biztos jól esik majd nekik.
Időpont:
A nyereményjáték 2018.02.09-én (pénteken) indul és öt, azaz 5 napig tart. Eddig van időtök teljesíteni a feladatokat. A nyereményjátékban csak azok a személyek vesznek részt, akik az ÖSSZES KÖTELEZŐ MEZŐT kitöltötték!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- a nyertes nevét közzéteszem a Facebook oldalon, szóval érdemes figyelni;
- a nyertesnek 72 órája, azaz 3 napja van jelentkezni, utána új nyertest fogok sorsolni;
- külföldi személyek is játszhatnak, de CSAK magyarországi címre postázok!

Sok sikert mindenkinek!

 Fejléckép forrása a Pinterest táblám, illetve saját készítésű.
a Rafflecopter giveaway

5 megjegyzés: