2018-02-09

Nyereményjáték Nemzetközi Könyvajándékozás napja alkalmából!



Sziasztok!
Nem káprázik a szemetek, valóban újabb nyereményjáték indul útnak! Február 14-e nem csupán a szerelmesek ünnepe, hanem a Nemzetközi Könyvajándékozás napja is. Ezen ünnep alkalmából érkeztem meg a második nyereményjátékkal.
Mint tudjátok, 2 fiam életében is jelen vannak könyvek, hiszen sokat olvasunk fel nekik, és rengeteg könyv veszi őket körül. Szerencsére érdekli is őket, és elmondásuk szerint mese nélkül nem tudnak elaludni. A mesét természetesen nem a tv-ben szereplő rajzfilmekre értik, hanem az általunk felolvasottakra.
Ez hogy kötődik a Nemzetközi Könyvajándékozáshoz? A válasz nagyon egyszerű!
A Nemzetközi Könyvajándékozás egy olyan kezdeményezés a gyerekekre koncentrál. Ez alkalomból a résztvevők ajándékoznak, adományoznak, hagynak el mesekönyveket. Ha többet szeretnétek tudni erről a dologról ITT utána olvashattok angolul, illetve AniTiger magyarul nagyszerűen összefoglalta. Én pedig emiatt is indítom útnak ezt a nyereményjátékot, aminek a nyereménykönyvét a Kolibri Kiadó biztosította.
Ezúton is szeretném megköszönni a Kiadónak, hiszen nélküle nem lephetnék meg egy gyermeket
könyvével. A könyv mellé a szerencsés nyertest néhány könyvjelzővel, és egy aprósággal is meglepem.

A feladat:
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a nyereményjátékon, nincs más dolgotok, mint kitölteni a jól megszokott Rafflecopter dobozkát. Ebbe a Rafflecopter dobozba előbb be kell jelentkezni a Facebook profilotokkal vagy egy rendszeresen ellenőrzött e-mail címmel, hogy lássátok a feladatokat.
- Válaszolni a Rafflecopterben található kérdésre;
- lájkolni a Kolibri Kiadó Facebook oldalát ha már támogatták a nyereményjátékot.

Időpont:
A nyereményjáték 2018.02.09-én (pénteken) indul és öt, azaz 5 napig tart. Eddig van időtök teljesíteni a feladatokat. A nyereményjátékban csak azok a személyek vesznek részt, akik az ÖSSZES KÖTELEZŐ MEZŐT kitöltötték!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- a nyertes nevét közzéteszem a Facebook oldalon, szóval érdemes figyelni;
- a nyertesnek 72 órája, azaz 3 napja van jelentkezni, utána új nyertest fogok sorsolni;
- külföldi személyek is játszhatnak, de CSAK magyarországi címre postázok!


Sok sikert mindenkinek!
A képek forrása a Pinterest táblám, illetve saját készítésűek.

a Rafflecopter giveaway

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése