2019-08-04

Mini-Könyvklub 14: Vegyes forduló

Sziasztok!
2016 decemberében berobbant hozzám AniTiger és udvariasan felkért, hogy ha van kedvem, akkor csatlakozzam én is a Mini-Könyvklubhoz. Akkor csatlakoztam is a Klubhoz, mert nem lehetett ellenállni a kérésnek.
Szeptemberben 14. alkalommal folytatódik a könyvklub. Eddig jó sok fordulóban vettem részt, a kedvencem a fantasy volt, a vegyes fordulók viszont érdekesek voltak, hiszen csupa olyan könyv került terítékre, ami messze áll a komfortzónámtól. A 14. fordulóban már hatodik alkalommal ismét vegyes könyvek lesznek, amiben most nincs műfaji megkötés Vegazus próbált minél szélesebb könyvválasztékot összehozni, ami ismét sikerült neki!


Mi is ez a Mini–könyvklub?
A Könyvklubhoz bárki csatlakozhat, aki szeret olvasni. A 14. forduló 2019. szeptember 1-jén indul és 4 hónapon keresztül tart ez az egész móka. A lényege a közös olvasás. 12 könyv közül lehet választani és szavazni. Amelyikre pedig a legtöbb szavazat érkezik a részvevőktől, azokat fogjuk elolvasni és értékelni. Az első három hónapban kötött olvasás, vagyis megadott könyvet olvasunk, a negyedik hónapban pedig a megmaradt 9 könyv közül kell majd választani magunknak olvasnivalót decemberre, de csak olyat, amit még nem olvastunk korábban. Bővebben erről az egészről Vegazus oldalán a Könyvsarok blogon olvashattok.

Választható könyvek:
Ebben a fordulóban több könyv is került a listára, amit szívesen elolvasnék. Úgyhogy próbálom telepatikus erőmet összeszedni és általa befolyásolni a többi szavazóképes tagot, hogy azokra a könyvekre adják le voksukat, amiket olvasni szeretnék. Addig is itt van a teljes lista, nézegessétek, emésszétek végül pedig szavazzatok arra, amit szeretnétek olvasni.

Jó, ha tudod:
 Az első három hónapban kötött könyvet olvasunk, a negyedik hónapban pedig a listából megmaradt 9 könyv közül kerül ki a szabadon választott.
 Mind a 4 könyvről kritikát/értékelést/ajánlást kell írni abban a hónapban, amikor olvassuk. Ez az értékelés lehet a blogra írni, vagy ha nincs, akkor pedig el kell küldeni Vegazusnak, aki feltölti az erre a célra létrehozott blogra. Az értékelésnek legalább 10 saját, bővített mondatot kell tartalmaznia, ami csak a törzsszöveg.
⇨ Ha annyira szenvedsz a könyvtől, hogy nem akarod tovább olvasni, az nem probléma, ez esetben is írj róla értékelést, amiben kifejted, hogy miért nem tetszett, ezt is el fogja fogadni Vegazus.
 További szabályok Vegazus blogján olvasható ITT.

Információk:
📖 Célja: közös olvasás élménye nem nyereményjáték!
📖 Időtartam: 2019. szeptember 1-től december 31-ig
📖 Műfaj: vegyes
📖 Jelentkezés: 2019. szeptember 30-ig
📖 Szavazás: 2019. augusztus 31, éjfélig, Vegazusnál EZEN a linken.

Ha bárki kedvet kapott hozzá csatlakozzon hozzánk nyugodtan! A szabályokat MINDENKÉPPEN olvassátok el, nehogy valami félreértés történjen! És a legfontosabb: ez NEM egy nyereményjáték, mi csupán a közös olvasás kedvéért csináljuk és, hogy utána beszélgessünk egy jót!
A képek a Könyvsarok blogról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése