2019-08-12

MeseVeled könyvek – Legyél Te a mese hőse!

Sziasztok!
Nemrég egy olyan megtiszteltetés ért, hogy felkerestek a MeseVeled könyvektől. Sajnos nem volt hozzájuk korábban szerencsém, de kis utánajárás után nagyon szimpatikusak lettek.

Általános információ a MeseVeled könyvekről
Összesen 11 féle könyvük közül lehet választani. Nagy a választék, mert egészen a leporelló könyvektől kezdve a nagyobb gyerekek számára is készítenek egyedi könyveket. Mitől egyediek a könyveik? Attól, hogy a megrendelő csemetéje lehet a mese hőse! Bizony, nagyon klassz, mert a gyerek nagyon tud örülni, ha ő van a középpontban, talán így még jobban rá lehet venni, hogy a kezébe vegyen egy könyvet és elkezdjen olvasni. De nem csak azért jók ezek a könyvek, hogy a csemetéből lesz a főszereplő, hanem mert azt is meg lehet adni, hogy hogyan néz ki a gyerek.
Megrendeléskor ugyanis meg lehet adni a gyerek nemét, bőrszínét, hajszínét, szemüveges vagy sem, és még a szeplősséget is. A történetben pedig szerepet kapnak a csemeték barátaik/testvéreik vagy éppen az az illető, akit megad a megrendelő. Ezeknek a mellékszereplőknek is személyre szabhatóak a főbb tulajdonságaik, csakúgy, mint a főszereplőnek. Ami pedig hab a tortán, hogy a könyvekbe belekerül a gyerek fényképe és lehetőség van személyes üzenetet is hagyni számára, ha később előkapná és elolvasná. Ja igen, és majdnem elfelejtettem megemlíteni, ami még nagyon megtetszett a MeseVeled könyvekben. Mégpedig az, hogy nem csak magyar nyelven lehet megrendelni a könyveiket, hanem lehetőség van angol és német nyelven is.

Személyes tapasztalat a MeseVeled könyvekről
Mi is csináltattunk 3 egyedi könyvet: kettő leporellót (barátnőm ikrei számára) és egy nagyobbaknak szólót a Nagyobbnak. Mikor kézhez kaptunk, nagy volt az öröm, hiszen a Nagyobb mikor elolvasta a könyv címét, rögtön rájött, hogy ez a könyv bizony róla szól! Rögtön bele is kezdett, és estére is azt kérte, hogy folytassuk esti mese gyanánt.
A leporelló könyvek megfelelő választás a kisebbeknek, ahol ugyancsak a megrendelő adja meg a szükséges információkat, amitől egyedi lesz a könyv. A könyvben a csemeték színes illusztrációkkal fedezhetik fel a 12 hónapot. A könyv elég strapabírónak tűnik, mert az oldalak vászoncsíkokkal vannak rögzítve, és bízom benne, hogy valóban azok, hiszen az ikrek, akiknek rendelve lett, biztos nyúzni fogják.
A Nagyobbnak pedig Levi (ezt a nevet már én adtam meg) és a Gondolátum könyv lett személyre szabva, ahol megadtam a főbb paramétereket, amiket kicsit fentebb említettem, megadtam egy képet és néhány nap várakozás után, már kézhez is vehettük az egyedi könyvét.

A története egyszerű, de nagyszerű: adva van a főszereplő kisfiú, Levi, akinek meg kell menteni a legjobb barátját. Erre a kalandra egy kék, beszélő macska és egy sárkány invitálja, a főhős viszont rögtön rábólint és kezdetét veszi a megmentő akció. Meglátogatják a segítőjüket, legyőzik a gonoszt, megmentik a barátot, végül pedig happy end. Szóval egy igazi mese, egyedi köntösben. Melyik gyerek ne örülne egy ilyen könyvnek?

Ajánlom azoknak, akik:
- strapabíró könyveket keresnek;
- egyedi és személyre szóló ajándékot szeretnének adni.
Bízom benne, hogy felkeltette érdeklődéseteket a MeseVeled könyvek, hiszen nagyon egyedi, amit csinálnak. Ha szeretnétek saját könyvet ITT rendelhettek! Hamarosan pedig egy interjúval is készülök, amiben jobban megismeritek a csapatot és egy kis bepillantást nyerhettek a munkájukba is.
A képek saját készítésűek, illetve a MeseVeled oldalról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése