2020-03-15

Olvasási maraton karantén idején


Sziasztok!
Nemrég Masni, a Masni the blogger felhívta a figyelmem, hogy indul hétfőtől egy olvasási maraton annak érdekében, hogy eltereljük kicsit a figyelmünket erről a kétségbeejtő helyzetről.
Ehhez a maratonhoz összeállított Masni és Noémi egy klassz kis listát, ami alapján mehetnek az olvasások. A maraton március 16.-22. között zajlik, és a célja, hogy az alábbi 7 pont közül minél több kipipálásra kerüljön. Persze annyi könnyítés van, hogy több ponthoz egy könyv is hozzárendelhető.
A pontok:
TBR-listám a könyves pontokhoz:
Tavasz:
A borítón lévő nárcisz tipikusan tavaszi virág, ami ráadásul nálam hamarosan nyílik. Úgyhogy most már tényleg ideje a kezeim közé kapnom a kötetet, nem szeretnél lemaradni róla.
Március 15:
Hát jó, azt hiszem, ezt már vehetem jelnek, hogy tényleg ennyire a szemem elé szeretne kerülni a regény. De most már nem menekül.
Mosoly:
Jó érzéssel tölt el, mert alig várom, hogy felolvassam a fiúkat. Ők is rá vannak kattanva mostanában a digitális világra, és Ecsédi Orsolya eddigi könyveiből kiindulva ebben is valami jó kis tanulság fog megbújni. ÉS csak nagyon remélem, hogy a fiúk érteni fogják a célzást.
Szivárvány:
Oooookééééé, ez eddig vicces volt, de most már kezd fura lenni. Ismét egy pont, amihez ez a könyv tökéletesen illik. Imádom a feketét, javarészt csak ezt a színt viselem el magamon, meg amúgy is a fekete mindenhez illik (főleg a lelkemhez…muhahahaha).
Léleknyugtató:
Megnyugtat a tény, hogy a fiúknak hamarosan olyan olvasmányban lesz részük, amin jókat fognak nevetni éééés tanulni.
No, hát ez gyorsan megvolt, már csak gyorsan teljesíteni is kell a kitűzött célt. De majdcsak leszek olyan ügyes, hogy képes leszek rá.
Ha megtetszett a kihívás, nyugodtan csatlakozz. Használd bátran a #nemfelekolvasni hashtaget, inspirációért Masnihoz és Noémihez is mehettek. Illetve szeretné Masni és Noémi is mindenki figyelmébe ajánlani Szabados Ági mozgalmát, ami az Olvass otthon nevet kapta, ehhez is van természetesen hashtag, ami meglepő módon #otthonolvasok, innen is rengeteg inspirációt gyűjthet az ember.
Hajrá mindenkinek! Olvassuk át a karantént!
A képek a moly.hu oldalról származnak, illetve Masni bocsájtotta felhasználásra számomra

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése