2019-04-15

Mini-Könyvklub 13: Vegyes forduló

Sziasztok!
Ebben a hónapban a hónapösszegzés elmarad érdeklődés hiányában. Na jó, nem az érdeklődés miatt, hanem mert nem igazán történt velünk semmi márciusban. Helyette inkább egy közös olvasásra invitállak Titeket, mert hamarosan indul a Mini-Könyvklub 13. fordulója… hurray!

2016 decemberében berobbant hozzám AniTiger és udvariasan felkért, hogy ha van kedvem, akkor csatlakozzam én is a Mini-Könyvklubhoz. Akkor csatlakoztam is a Klubhoz, mert nem lehetett ellenállni a kérésnek.
Májusban 13. alkalommal folytatódik a könyvklub. Eddig jó sok fordulóban vettem részt, a kedvencem a fantasy volt, a vegyes fordulók viszont érdekesek voltak, hiszen csupa olyan könyv került terítékre, ami messze áll a komfortzónámtól. A 13. fordulóban már ötödik alkalommal ismét vegyes könyvek lesznek, amiben most nincs műfaji megkötés Vegazus próbált minél szélesebb könyvválasztékot összehozni, ami ismét sikerült neki!

Mi is ez a Mini–könyvklub?
A Könyvklubhoz bárki csatlakozhat, aki szeret olvasni. A 13. forduló 2019, május 1-jén indul és 4 hónapon keresztül tart ez az egész móka. A lényege a közös olvasás. 12 könyv közül lehet választani és szavazni. Amelyikre pedig a legtöbb szavazat érkezik a részvevőktől, azokat fogjuk elolvasni és értékelni. Az első három hónapban kötött olvasás, vagyis megadott könyvet olvasunk, a negyedik hónapban pedig a megmaradt 9 könyv közül kell majd választani magunknak olvasnivalót augusztusra, de csak olyat, amit még nem olvastunk korábban. Bővebben erről az egészről Vegazus oldalán a Könyvsarok blogon olvashattok.

Választható könyvek:
Hűha! Még jó, hogy nem szavazok ebben a fordulóban, mert nem igazán találnék olyan olvasnivalót, amire magamtól böknék rá, hogy az jó lenne. Azért bízom benne, hogy a többiek nem találomra választanak majd, hanem megfontolják, mindenesetre izgalmas, hogy vajon mely’ könyvek nyerik el a résztvevők tetszését. Lássuk is azon könyveket, amikre lehet szavazni:


























Jó, ha tudod:
📚 Az első három hónapban kötött könyvet olvasunk, a negyedik hónapban pedig a listából megmaradt 9 könyv közül kerül ki a szabadon választott.
📚 Mind a 4 könyvről kritikát/értékelést/ajánlást kell írni abban a hónapban, amikor olvassuk. Ez az értékelés lehet a blogra írni, vagy ha nincs, akkor pedig el kell küldeni Vegazusnak, aki feltölti az erre a célra létrehozott blogra. Az értékelésnek legalább 10 saját, bővített mondatot kell tartalmaznia, ami csak a törzsszöveg.
📚 Ha annyira szenvedsz a könyvtől, hogy nem akarod tovább olvasni, az nem probléma, ez esetben is írj róla értékelést, amiben kifejted, hogy miért nem tetszett, ezt is el fogja fogadni Vegazus.
📚 További szabályok Vegazus blogján olvasható ITT.

Információk:
✎ Célja: közös olvasás élménye nem nyereményjáték!
✎ Időtartam: 2019. május 1-től augusztus 31-ig
✎ Műfaj: vegyes
✎ Jelentkezés: 2019. május 31-ig
✎ Szavazás: 2019. április 30, éjfélig, Vegazusnál EZEN a linken.

Ha bárki kedvet kapott hozzá csatlakozzon hozzánk nyugodtan! A szabályokat MINDENKÉPPEN olvassátok el, nehogy valami félreértés történjen! És a legfontosabb: ez NEM egy nyereményjáték, mi csupán a közös olvasás kedvéért csináljuk és, hogy utána beszélgessünk egy jót!
A képek a Könyvsarok blogról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése